Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
24. gusht 2018.

STANKOVIQ: PROBLEMI MË I MADH NË PRESHEVË, BUJANOC DHE MEDVEGJË ËSHTË PAPUNËSIA

Beograd – Seanca e Kryesisë së Trupit Koordinues, e dyta me rradhë për këtë vit është mbajtur në Pallatin Serbia.

23. gusht 2018.

KA PËRFUNDUAR NËNSHKRIMI I KONTRATAVE PËR BUJQIT NGA MEDVEGJA

Medvegjë – Kryetari i komunës së Medvegjës, Nebojsha Arsiq, me bujqit ka nënshkruar edhe kontratat e mbetura për kthimin e mjeteve të investuara në inkurajimin e ekonomisë bujqësore dhe zhvillimin rural të kësaj komune.

23. gusht 2018.

NESHA GALIJA PERFORMON NË MEDVEGJË

Medvegjë – Banorët e komunës së Medvegjës do të mund të shijojë hitet më të mëdha të grupit të Nishit "Galija" në koncertin i cili do të mbahet më 27 gusht në orën 21.30, në Qendrën Kulturore në Medvegjë.

23. gusht 2018.

FTESË PËR MEDIA - 23.08.2018.

Ju ftojmë që të premten më datë 24 gusht, në ora 12, në sallën 233 (në katin e dytë), hyrja lindore, në Pallatin Serbia, të merrni pjesë në fillimin e seancës së Kryesisë së Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

21. gusht 2018.

MEDVEGJË – MIRËNJOHJE PIKTORIT I CILI DESHIFROI BUZËQESHJEN E MONA LIZËS

Medvegjë - Nebojsha Arsiq, kryetari i komunës së Medvegjës, i dha mirënjohje shkrimtarit dhe piktorit të famshëm serb, Predrag Baja Lukoviq, i cili me piktuën "Portreti i një sekreti" tregoi se fytyra e Mona Lizës është në të vërtetë autoportreti i autorit Leonard da Vinçi.

21. gusht 2018.

SECILI KUSH HAP LLOGARI BANKARE NË BANKË DO TË MARRË „DINA“ SI KARTELË KRYESORE

Preshevë, Bujanoc, Medvegjë - Kushdo që hap një llogari bankare në bankë do të marrë "Dina" si kartelë primare, ndërsa kartelat e tjera, siç janë "Visa" dhe "Master", të jenë plotësuese dhe banka do t`i nxjerrë ato vetëm me kërkesë të klientit.

21. gusht 2018.

ËSHTË HAPUR KONKURS PËR BURSA PËR NXËNËSIT ESHKOLLAVE TË MESME

Beograd - Fondacioni Ana dhe Vlade Divac, në bashkëpunim me një grup donatorësh, ka shpallur konkurs për bursa për nxënësit e shkollave të mesme nga grupet më të rrezikuara, të cilat në vitin 2018 kanë hyrë e parë, të dytë, vitin e tretë ose të katërt të shkollës së mesme në Republikën e Serbisë.

20. gusht 2018.

ZGJEDHJET PËR KËSHILLA NACIONAL MË 4 NËNTOR

Preshevë, Bujanoc, Medvegjë - Branko Ruzhiq, ministri i Administratës Publike dhe Pushtetit Lokal, i ka shpallurr zgjedhjet për këshillat kombëtare të pakicave kombëtare për 4 nëntor.

20. gusht 2018.

TRAJINIM PËR SALDUES NË SHKOLLËN TEKNIKE “RADE METALAC”

Medvegjë - Projekti i Bashkëpunimit për Zhvillimin Gjerman "Inkurajimi i punësimit të të rinjve", i zbatuar nga organizata gjermane për bashkëpunim ndërkombëtar GIZ, në partneritet me qytetin e Leskocit dhe Shkollën Teknike "Rade Metalac", organizon trajnimin e saldimit dhe fton të gjithë të rinjtë e papunë nga territori i Rrethit të Jabllanicës të aplikojnë.

20. gusht 2018.

FTESË PËR TRAJNIM – LUFTA KUNDËR DISKRIMINIMIT TË ROMËVE

Beograd - Trajnimi do të mbahet nga 1 deri në 9 nëntor në Berlin, të Gjermanisë.

«Претходна страна   Следећа страна»