Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
25. qershor 2018.

PERIMTARËT NGA QENDRA E PRANIMIT NË PRESHEV

Preshevë - Migrantët nga Qendra e pranimit në Preshevës dhe nënat e vetme të të rasteve sociale nga bashkësia lokale prodhojnë së bashku perime në serra. Projekti, i financuar nga Qeveria e SHBA me dy milionë e gjysë dinarë, i cili projekt realizohet nga organizata joqeveritare "Ndihmë për jetë" nga Vranja.

21. qershor 2018.

MBËSHTETJE NGA QEVERIA E ZVICRËS ORGANIZATAVE CIVILE DHE VETËQEVERISJEVE LOKALE NË SËRBI

Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë- Qeveria e Zvicrës për mes programit Swis PRO, do të përkrah projektet inovative sociale në Sërbi me 420.000 euro, ndërsa mbështetja i ofrohet organizatave shoqërore civile...

21. qershor 2018.

FILLON PARAQITJA PËR REGJISTRIM NË PARALELEN E FAKULTETIT EKONOMIK TË SUBOTICËS NË BUJANOC

Bujanoc- Në paralelen e  Fakultetit Ekonomik të Suboticës në Bujanoc ka filluar regjistrimi në vitin e parë të studimeve akademike themelore në vitin shkollor 2018/2019.

21. qershor 2018.

ZGJIDHET KRYETARI I RI I KUVENDIT KOMUNAL TË MEDVEGJËS

Medvegjë - Në seancën e 21-të të Kuvendit Komunal të Medvegjës që u mbajt dje  këshilltarët e zgjodhën Millan Stevanoviq për kryetar të ri e Kuvendit komunal të Medvegjës. Ai në vend të kryetarit Kuvendit Komunal të Medvegjës do të zëvendësojë Millisav Milletiç i cili dha dorëheqje.

20. qershor 2018.

NË BUJANOC RRETH REVISIONIT EKSTERN DHE SUBVENCIONËVE NË BUJQËSI

Bujanoc – Në Bujanoc është mbajtur mbledhja e KK në të cilën është diskutuar rreth revizionit të jashtëm të buxhetit komunal për vitin 2017 dhe rreth programit mbi  mbështetjen e bujqëve në këtë komun.

20. qershor 2018.

NGA TETORI PAGESA DO TË BËHET EDHE DITËVE QË NUK PUNOHET

Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë- Punëdhënësit në Sërbi nga tetori i këtij vitit mundë të paguajn pagën edhe ditëve kur nuk punohet , bile edhe  gjatë natës.

20. qershor 2018.

KARNEVALI NË MEDVEGJË

Medvegjë – Me rastin e përfundimit të vitit shkollor dhe fillimit të sezonit turistik, Organizata turistike e komunës së Medvegjës organizon për herë të tretë “Karnevali i më të rinjëve, të rinjëve dhe gjithmonë të rinjëve”.

20. qershor 2018.

GARA NDËRKOMBËTARE NE VIZATIM PER TE RINJT

Beograd- Nëse keni ndërmjet 10 dhe 14 vjet,merrni pjesë në garat ndërkombëtare të artit që është dedikuar për përvjetorin e shtatëdhjetë të Deklaratës Universale të Drejtave të Njeriut, i cili është një nga dokumentet më të rëndësishme të shekullit të njëzetë.
18. qershor 2018.

SHKOLA E MESME PROFESIONALE “SVETI SAVA” FITON EDHE NJË DREJTIM

Bujanoc - Ministria e arsimit i ka lejuar shkolles së mesme të Bujanocit “Sveti Sava” hapjen edhe  të një drejtimi, ashtu që viti i ardhshëm shkollor në këtë shkolles në vend të 120 nxënësve do të ket vend  për 150 nxënës në vitin të pare.

18. qershor 2018.

FTESË PUBLIKE PËR DHËNIEN E MJETËVE PËR TËRHEQJEN E INVESTIMËVE DIREKTE

Ministria e ekonomisë e Republikës së Sërbisë ka shpallur ftesë publike për dhënien e mjetëve për tërheqjen e investimeve direkte dhe për këtë qëllim janë ndarë më shumë se 4.2 milion euro.

«Претходна страна   Следећа страна»