Arkiva e lajmeve
                   

ZGJIDHET KRYETARI I RI I KUVENDIT KOMUNAL TË MEDVEGJËS

21. qershor 2018.

Medvegjë - Në seancën e 21-të të Kuvendit Komunal të Medvegjës që u mbajt dje  këshilltarët e zgjodhën Millan Stevanoviq për kryetar të ri e Kuvendit komunal të Medvegjës. Ai në vend të kryetarit Kuvendit Komunal të Medvegjës do të zëvendësojë Millisav Milletiç i cili dha dorëheqje.

Për Stevanoviqin kanë votuar 20 prej 27 këshilltarëve të pranishëm.

Stevanoviqi për nga profesioni është menaxher  për hotileri dhe turizëm ndërsa është i punësuar në Agjencionin turistik të komunës së Medvegjës si bashkëpuntor profesional për marketing.

Burimi: Jugmedia dhe Trupi Koordinues