Arkiva e lajmeve
                   

NË BUJANOC RRETH REVISIONIT EKSTERN DHE SUBVENCIONËVE NË BUJQËSI

20. qershor 2018.

Bujanoc – Në Bujanoc është mbajtur mbledhja e KK në të cilën është diskutuar rreth revizionit të jashtëm të buxhetit komunal për vitin 2017 dhe rreth programit mbi  mbështetjen e bujqëve në këtë komun.

Revizori shtetëror e ka sygjeruar komunën se për revizion të jashët të buxhetit komunal për vitin 2017, duhet të angazhojë ndrmarje private për cka edhe është mare pëlqimi nga Institucioni i revizionit shtetëror.

Është theksuar se pregaditja për realizimin e programit në mbështetje të bujqëve është në fazën përfundimtare.

Është diskutuar reth shpërndarjes së subvencioneve për bujqësi dhe mbi harxhimet e mëdha për udhëtimet zyrtare

Kuvendi miratoi edhe raportin përfundimtar të buxhetit komunal për vitin 2017 dhe është vendosur që ndërmarjen publike ”Komunalija” ta udhëheq Organi i përkohshëm në krye me Adem Hasanin

Burimi: Bujanovacke, Jugpres dhe Trupi koordinues