Arkiva e lajmeve
                   

FILLON PARAQITJA PËR REGJISTRIM NË PARALELEN E FAKULTETIT EKONOMIK TË SUBOTICËS NË BUJANOC

21. qershor 2018.

Bujanoc- Në paralelen e  Fakultetit Ekonomik të Suboticës në Bujanoc ka filluar regjistrimi në vitin e parë të studimeve akademike themelore në vitin shkollor 2018/2019.

Regjistrimi i kandidatëve të interesuar do të zgjasë nga 20 deri më 21 qershor prej orës 8 deri në ora 14, ndërsa provimi pranus do të mbahet më 29 qershor.

Në vitin e parë të studimeve akademike themelore në Bujanoc  këtë vit mund të regjistrohen 90 studentë.

Burimi: RTV dhe Trupi Koordinues