Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
18. qershor 2018.

SHKOLLA GLOBALE E NDËRMARËSISË

Projekti “Shkolla globale e ndërmarësisë” organizohet me qëllim që studentëve dhe të diplomuarëve ti mundësohet arritjen e të gjitha njohurive dhe aftësive të domosdoshme për fillimin e biznesit vetanak.

14. qershor 2018.

STANKOVIQ URON QYTETARËT ME RASTIN E FESTËS SË BAJRAMIT - 14.06.2018.

Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, uroi banorët e komunave me me rastin e festës së Bajramit.

13. qershor 2018.

APLIKIMI I TRAJNIMIT PËR ZHVILLIMIN E NDËRMARRJES NË PRESHEVË

Preshevë - Komuna e Preshevës ka informuar të gjithë të interesuarit për programin e subvencioneve për vetëpunësim i cili do të realizohet nga Entit për Punësim të Republikës së Serbisë dhe Komunës së Preshevës.

13. qershor 2018.

EKSPOZITA MBI VIENËN DHE KONGRESIN E VIENËS NË QENDRËN KULTUTORE E MEDVEGJËS

Medvegjë - Në bashkëpunim me Forumin Kulturor Austriak në Qendrën Kulturore të Medvegjës  është hapur ekspozita “Viena 1814/15- për qytetin dhe kongresin"

12. qershor 2018.

PROJEKTE TË REJA NË KOMUNËN E BUJANOCIT – TRANSFER STACIONI DHE FABRIKA PËR PASTRIMIN E UJRAVE TË ZEZA

Bujanoc - Në muajin e ardhshëm, komuna e Bujanocit duhet të bëhet me stacion transferimi për ndarjen selektive të mbeturinave, të cilat do të zgjidhnin problemin e gjatë me hedhjen e mbeturinave në deponinë e qytetit, e cila nuk ka kapacitetet e nevojshme dhe nuk i plotëson standardet bazë.

12. qershor 2018.

NË BAZËN “JUG” NË BUJANOC KA FILLUAR USHTRIMI “PLATINIUM WOLF 18”

Bujanoc – Ushtrimi ndërkombëtar ushtarak "Platinum Wolf 18", ku marrin pjesë rreth 500 anëtarë të ushtrisë nga nëntë vende, ka filluar në bazën "Jug" afër Bujanovcit.

12. qershor 2018.

NË MEDVEGJË ËSHTË MBAJTUR TURNEU I 14 I KARATESË “JABLLANICA OPEN 2018”

Medvegjë - 15 klube, me rreth 200 konkurrentë, morën pjesë në turneun e 14-të karatesë "Jablanica Open 2018" në Medvegjë. Pjesëmarrësit e turneut ishin fëmijët të lindur në vitin 2002, dmth juniorët, të cilët konkuruan në betejat karate individuale dhe ekipore.

12. qershor 2018.

PROJEKTE TE RI NË KOMUNËN E BUJANOCIT – STACIONI TRANSFERUES DHE IMPIANTI (FABRIKA) PËR PASTRIMIN E UJRAVE TË ZEZA

Bujanovc – Komuna e Bujanocit duhet të marrë një stacion transferimi brenda muajit të ardhshëm për ndarjen selektive të mbeturinave, të cilat do ta zgjidhin problemin për një kohë të gjatë për hedhjen e mbeturinave në deponinë e qytetit, e cila deponi nuk ka kapacitetin që nevojitet dhe nuk i plotëson standardet bazë

12. qershor 2018.

NË BAZËM “JUG” NË BUJANOVC KANË FILLUAR USHTRIMIET ”PLATINASTI VUK 18”

Bujanoc – Ushtrimet e ushtrisë  ndërkombëtare "Platinasti vuk 18", ku marrin pjesë rreth 500 anëtarë të ushtrisë nga nëntë vende, kanë filluar në bazën "Jug" afër Bujanovcit.

12. qershor 2018.

NË MEDVEGJË ËSHTË MBAJTUR TURNIRI 14 I KARATES “ OPEN JABLLANICA 2018”

Medvegja - 15 klube, me rreth 200 konkurrentë, morën pjesë në turneun e 14-të të karates "Jablanica Open 2018" në Medvegjë. Pjesëmarrësit e turneut ishin fëmijët që përfunduan, pjesmarrësit ishin të vitit 2002, dmth juniorët, të cilët konkuruan në betejat e karates individuale dhe ekipore.

«Претходна страна   Следећа страна»