Arkiva e lajmeve
                   

SHËNIMI I DITËS SË LIRISË SË MEDIAS

30. prill 2018.

Bujanoc - Pas shumë vitesh, 3 maji Dita e Lirisë së Medias, këtë vit do të shënohet në jug të Serbisë, saktësisht në Bujanoc.

Shënimin e kësaj dite e organizon Zyra e OSBE-së në Bujanoc, ndërsa fjalën hyrëse në takim do ta marrë Gjakomo Bosisio, shef i kësaj zyreje.

Programi parashikon që Skender Saqipi nga portali titulli.com të flas për mbrojtjen e lirisë së mediave në nivel lokal, Lilana Stojanoviq nga Jugpress rreth gazetarisë lokale në shërbim të interesit publik dhe Radoman Iriq nga NUNS-i rreth lirisë së medias në jug të Serbisë.

Sesionet fillojnë të enjten më 3 maj, në orën 11, në hapësirat e Zyrës së OSBE-së në Bujanoc.

Burimi: Vranjske dhe Trupi Koordinues