Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
25. prill 2018.

BOZHINJEVCI BËHET BASHKËSI LOKALE

Bujanoc - Fshati Bozhinjevc, afër Bujanocit, do të bëhet bashkësia e 28-të lokale në komunën e Bujanocit.

25. prill 2018.

AKSIONI “MJEKU USHTARAK NË FSHAT” NË KOMUNËN E MEDVEGJËS

Medvegjë - Aktioni "Mjeku ushtarak në fshat", është organizuar nga Qendra e Trajnimit në Leskoc dhe administrata komunale Medvegjës, dhe do të zbatohet më 14 maj, nga ora 9 deri 14 në shkollën fillore në fshatin Gazdare.

25. prill 2018.

GARA NË INOVACIONET SHOQËRORE

Afati i fundit për raundin e dytë të konkurrencës së inovacionit social është zgjatur deri më datë 30.4.2018.

24. prill 2018.

MJETET E NDARA TË CILAT TRUPI KOORDINUES IA KA MIRATUAR KOMUNËS SË BUJANOCIT

Bujanoc – Me vendimin e djeshëm të Kuvendit Komunal të Bujanocit, nga 112.566.690 dinarë, të cilat Trupi Koordinues i ka miratuar komunës së Bujanocit për vitin 2018, me shumë mjete janë ndarë për rikonstruktuimin e rrugës lokale nga ish “Integrali” deri në hyrje të rrugës rajonale në fshatin Kërshevicë. Për këtë qëllim janë paraparë 24.146.676 dinarë.

24. prill 2018.

PASTRIMI I PARKUT NË BUJANOC PËR DITËN E PLATETIT TË TOKËS

Bujanoc - Me rastin e Ditës së Tokës, të rinjtë nga Bujanoci kanë rregulluar të dielen parkun e qytetit dhe kanë bërë mbjelljen e luleve në kuadrin e programeve të YouthBuild të cilat zbatohen nga Iniciativa Qytetare.

24. prill 2018.

ËSHTË NËNSHKRUAR KONTRATA E RE MBI TRAJNIMIN E EMIGRANTËVE NË PRESHEVË

Preshevë - Pas bashkëpunimit të suksesshëm të vitit të kaluar, u nënshkrua kontratA e re ndërmjet organizatës joqeveritare CARE International dhe Universitetit Kombëtar të Vrajës.

24. prill 2018.

SIPËRMARRËSISA DHE VETËPUNËSIMI

Nëse dëshironi të punoni si një frilanser, themeloni kompaninë tuaj, kompaninë fillestare ose agjencinë, kjo do të thotë se ekziston një frymë e sipërmarrësisë, frymë proaktive që ka iniciativë. Kjo gjithashtu do të thotë që ju keni një ide të mirë që dëshironi ta realizoni në vepër.

23. prill 2018.

BUJANOCI, QENDËR E BASKETIT

Bujanoc – Gjithsej 40 ndeshje, 14 ekipe nga rajoni dhe për më shumë se 500 fëmijë, basketbollistë të vegjël, kanë shënuar festivalin e mini basketit në organizatën KB Play 017 nga Bujanoci.

23. prill 2018.

PČINJSKI OKRUG: 125 PUNËTORËT NË 62 MEDIA

Preshevë, Bujanoc, Vrajë - Në shtatë komuna të rretheve të Pçinjës janë regjistruar dhe janë duke vperuar në mënyrë aktive sa më shumë si 62 media, tha dokumentacioni i portalit Info Vranjske.

23. prill 2018.

PREZANTIMI I PROJEKTIT TË HELPIT NË MEDVEGJË

Medvegjë – Në sallën e kuvendit të komunës së Medvegjës është mbajtur prezantimi i parë i projektit të Helpit për përkrahjen e vetëpunësimit dhe sipërmarrësisë.

«Претходна страна   Следећа страна»