Arkiva e lajmeve
                   

ЕDHE NJË SUKSES NGA KARATEISTËT E BUJANOCIT

30. nëntor 2018.

Bujanoc – Karateistët e KK BSK kanë fituar 6 medale në Kupën Ndërkombtare të Karatesë Ippon Open 2018 në Leskoc.

Në konkurencën e ashpër të 650 garuesve të Serbisë, Bullgarisë dhe Maqedonisë, karateistët nga Bujanoci kanë fituar dy medale të arta, një të argjent dhe tri të bronzit.

Medalen e artë e ka fituar Angjela Stojanoviq dhe Aleksa Peshiq, Gjorgje Stojanoviq ka fituar të argjendën dhe të bronzit e kanë fituar Nevena Mladenoviq, Nemanja Iliq dhe Nemanja Mladenoviq.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues