Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
28. nëntor 2018.

BURSA DHE SUBVENSIONE PËR 300 NXËNËS DHE 16 SIPËRMARRËS

Beograd - Bursat e Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë për vitin shkollor 2018/2019, iu dhanë nxënësve në këto vetëqeverisje lokale, në bazë të konkursit të shpallur nga Trupi Koordinues.

27. nëntor 2018.

RAGMI MUSTAFA NGA PVD KRYETAR I KËSHILLIT NACIONAL TË SHQIPTARËVE

Bujanoc - Ragmi Mustafa, zyrtar i Partisë së Veprimit Demokratik (PVD), u zgjodh kryetar i ri i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve (KNSH).

27. nëntor 2018.

DITA E DYERVE TË HAPURA: EMIGRANTËT DHE VOLEJBOLLISTËT E BUJANOCIT NË TURNEUN MIQËSOR

Bujanoc – Në Salla e Sporteve në Bujanoc është luajtur një turne miqësor në volejboll në mes volejbollistëve dhe volejbollisteve klubit BSK dhe emigrantëve strehuar në një qendër pritjeje në këtë qytet.

26. nëntor 2018.

SIPËRMARRËSIT NGA BUJANOCIT NË PANAIRIN E TIRANËS

Bujanoc - Kryetari i komunës së Bujanocit Shaip Kamberi ka marrë pjesë me një delegacion të afaristëve nga komunat Bujanoc në Panairin Ndërkombëtar të Biznesit në Tiranë.

26. nëntor 2018.

JANË LËSHUAR PËR QARKULLIM DY PJESË TË KORIDORIT 10

Bujanoc – Pjesët e autoudhës në Korridorin 10, Donji Neradovac "Srpska kuqa" dhe "Srpska kuqa - Levosoje" u liruan për trafik, kanë njoftuar në Putevi Srbije

26. nëntor 2018.

PESË SHKOLLA NË MEDVEGJË FITOJNË BORDE INTERAKTIVE

Medvegjë - Nxënësit e të pesë shkollave në komunën e Medvegjës së shpejti do të marrin borde interaktive dhe inteligjente për modernizimin e sistemit arsimor dhe iniciatori i blerjes së këtyre bordeve elektronike është Nebojsa Ariq, kryetar i komunës.

26. nëntor 2018.

RREGULLOHET HAPËSIRA TEK VROJTORJA

Medvegjë - Kryetari i komunës së Medvegjës Nebojsha Arsiq vizitoi vendin e quajtur Vrojtore, ku ishin duke zhvilluar punimet për rregullimin e zonës së monumenteve për luftëtarët të rënë të Gornja Jabllanicës, heronjëve të Luftës së Madhe dhe Kryengritjen e Toplikës.

23. nëntor 2018.

KREDITET PËR MJETET E PËRHERSHME TË FONDIT PËR ZHVILLIMIN E REPUBLIKËS SË SERBISË (AFATI: 31.12.2018)

Aktivet rrjedhëse të përhershme janë fonde të nevojshme për të financuar detyrimet aktuale që rrjedhin nga aktivitetet e rregullta afariste të përdoruesit përfundimtar të kredisë, të cilat kanë të bëjnë me prokurimin e lëndëve të para dhe materialeve, inventarëve, si dhe kostove të tjera të prodhimit, të arkëtueshmeve të klientëve dhe detyrimeve ndaj furnitorëve.

23. nëntor 2018.

KONKURSI „SËBASHKU MË TË FORTË“(AFATI: 15.12.2018)

Fondacioni Trag, në partneritet me Fondacionin Oak, ka mbështetur organizatat e grave dhe lëvizjet e grave në rajonin e Ballkanit Perëndimor për pothuajse katër vjet në luftën kundër dhunës kundër grave. Tani ata vendosën të thërrasin një konkurs ku ata do t'u jepnin atyre një zë për të vendosur se cilat iniciativa duhet të të mbështetet.

22. nëntor 2018.

KONKURSI PËR NDJEKJEN E TRAJNIMIT PËR PËRKRAHJEN DHE NDIHMËN E TË RINJËVE PËR PUNËSIM (AFATI: 9.1.2019)

Qendra për Trajnime Biznesore ftonë të rinjët në konkurs, të marrin iniciativë dhe të krijojnë ardhmërinë e tyre! Në kuadër të projektit "Punësimi parashikues për të rinjtë", financuar nga Ministria e Rinisë dhe Sportit, Qendra për Trajnim Biznesi...

«Претходна страна   Следећа страна»