Arkiva e lajmeve
                   

KARATISTËT AMBASADORËT E ART TË MEDVEGJËS

28. nëntor 2018.

Medvegjë - Kryetari i komunës së Medvegjës Nebojsha Arsiq organizoi pritje karateistët e klubit Jabllanica, fitues të medaljeve të mëdha nga një turne në vend dhe jashtë vendit, të cilët janë ambasadorë të kësaj komune me medaljet dhe kupat e tyre të arta.                      

Në sezonin pas nesh, karateistët e Jabllanicës morën pjesë në turne të shumta në vend dhe në rajon. Nga të gjitha këto gara, Medvegja ka marrë një numër të madh medaljesh, si në luftime ashtu edhe në meçe individuale. Nuk kanë munguar as kupat. Këtë vit klubi i karatesë nga Medvegja ka marrë pjesë në kampionatin kombëtar serb në Jagodinë, UNSU OPEN dhe kupën IPPON në Leskocc, Kupën Katana në Pukovc, pastaj në turnet ndërkombëtare në Maqedoni dhe Bullgari dhe në të gjithë rajonin.

Këtë vit klubi i karatesë nga Medvegja mori pjesë në kampionatin kombëtar serb në Jagodinë, UNSU OPEN dhe kupën IPPON në Leskovc, Kupën Katana në Pukovac, pastaj në turnet ndërkombëtare në Maqedoni dhe Bullgari dhe në të gjithë rajonin.

"Ata janë ambasadorët tonë të vegjël dhe të vërtetë, të cilët na përfaqësojnë në mënyrën më të bukur. Medvegja këtë vit organizoi turneun ndërkombëtar Jabllanica Open 2018, dhe ne kemi treguar se ne mund të jemi edhe organizatorë të mirë të garave sportive. Sportet e karatesë në Medvegjë janë më të me shumë trofe dhe ushtrojnë në mënyrë të barabartë nga vajzat dhe djemtë. Qeveria lokale do të përpiqet për të përmirësuar kushtet e trajnimit dhe përfundimisht gjetjen e sponsorëve që do të qëndrojnë pas klubit karates Jabllanica, me çka ne të gjithë do të kontribojmë për të mirat që i sjell klubi komunës së Medvegjës", tha kryetari Nebojsha Arsiq, duke iu drejtuar sportistëve.

Burimi: Jugmedia dhe Trupi Koordinues