Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
25. janar 2018.

SRPSKA KUQA – LEVOSA ËSHTË VONË PËR SHKAK TË MORAVËS SË JUGUT

Bujanovc, Vranjë – Zëvendëskryetarja e Qeverisë Republikës së Serbisë dhe Ministresha e ndërtimtarisë, komunikacionit dhe infrastrukturës Zorana Mihajloviç njoftoi gjatë vizitës së djeshme në rrethin Pçinjës...

25. janar 2018.

MINISTRIA E KULTURES DHE INFORMIMIT: KONKURS PËR FINANCIM APO KOFINANCIM TË PROJEKTËVE NGA SFERA E KRIJIMTARISË BASHKËKOHORE NË REPUBLIKËN E SËRBISË NË 2018-TËN

Konkursi shpallet me qëllim të ofrimit dhe mbështetjes financiare prgramëve kulturore dhe projektëve  nga fusha e krijimtarisë bashkëkohore,  të cilët kontribojnë në krijimtarië e interest të përgjithshëm...

24. janar 2018.

FOSHNJORJA NË BUJANOC ËSHTË BËRË ME KËNDIN E LORJAVE

Bujanoc – Institucioni parashkollor “Gëzimi ynë” në Bujanoc ka fituar këndin e lorjave. Dhurata ka ardhur nga Fondacioni “ Fëmijët e fshatit të Sërbisë” me të cilët është shkruar marveshja rreth donacionit në vlerë prej 120.000 dinar.

24. janar 2018.

ËSHTË NDALUAR VJEDHJA E SHINAVE NË PRESHEVË

Preshevë – Në Stacionin hekurudhor në Preshevë është parandaluar vjedhja e shinave ndëra janë arrestuar dy persona, ka komunikuar “Infrastruktura e hekurudhës së Sërbisë”

23. janar 2018.

KRYQI I KUQ: JANË MBLEDHUR 25 NJËSI ME GJAK

Bujanoc  –   Në akcionin e parë vullnetar të dhënies së gjakut të këtij viti të hënën në bashkëpunim me Entin e Nishit për transfuzion nën organizimin e Kryqit të kuq të Bujanocës janë mbledhur 25 njësi me gjak.

23. janar 2018.

MITROVIQ: NE REPARTIN E “JUMKO-S” NË BUJANOC PUNË PËR 60 PUNËTORË

Bujanovc – Deputeti popullor Nenad Mitroviq tha se pritet që deri më 1 shkurt të përfundojë adaptimi i ish ndërtesës “Jugopromet” në Bujanoc në të cilën "Jumko" i Vranjës ka në plan të hapë repartin e konfekcionit të tekstilit.

23. janar 2018.

KONKURS PËR PROJEKTE TË SHOQATAVE NË LIDHJE ME AVANCIMIN DHE MBROJTJA E TË DREJTAVE TË NJERIUT NË REPUBLIKËN E SËRBISË NË KUADËR TË PROGRAMIT” ZBATIMI I POLITIKAVE ANTIDISKRIMINUESE NË REPUBLIKËN E SËRBISË

Zyra për të Drejtat e njeriut dhe të pakicave shpall konkurs për projekte të organizatave(shoqatave)  në lidhje me avancimin dhe mbrojtjen e të drejtave të pakicave në Republikën e Sërbisë në kuadër të programit...

22. janar 2018.

PËR PËRMISIMIN E RRUGËVE NË MEDVEGJË 52 MILION DINAR

Medvegjë – Komuna e Medvegjës për infrastrukturën rrugore këtë vit do të ketë 52 milion dinarë nga arga e republikës, ka thënë drejtori I “Rrugve të Sërbis” Zoran Drobnjak në takimin me kryetarët e rrethit të Jabllanicës dhe me nënkryetarën e Qeverisë Republikës së Sërbis Zorana Mihajlloviq.

22. janar 2018.

PRESHEVË: PEZULLOHET TRAFIKU RRUGOR PËRSHKAK TË RAMJES SË SISTEMIT

Preshevë - Në vendkalimin kufitar Preshevë, në hyrje dhe dalje nga Serbia, u pezullua trafiku për automjetet për shkak të rënies së sistemit doganor, njoftoi AMSS.

22. janar 2018.

BUJQIT SUBVENCIONIN E PARË DO TA MARRIN NË FILLIM TË MARSIT

Preshevë, Bujanoc, medvegjë – “Bujqit subvencionin e pare do ta marrin në ffillim të marsit “ ka deklaruar Branisllav Nedimoviq, minister i bujqsis.

«Претходна страна   Следећа страна»