Arkiva e lajmeve
                   

PREJ 2 SHKURTIT NË MEDVEGJË FILLOJN MBAJTJA E “SEANCËS” (SHOQËRIMFSHATI)

30. janar 2018.

Medvegjë - Në frymën e traditës dhe ruajtjes së trashëgimisë kulturore të paprekshme, Organizata e Turizmit e komunës së Medvegjës organizon "Seanca" (shoqërim i fshatit) nga 2 shkurt 2018.

Të gjitha seancat fillojnë prej orës 19:00 dhe orari i mirëmbajtjes së tyre është si vijon:

02.02 – Baja e Sijarinës, shkolla fillore

03.02 - Petrilje, shkolla fillore

09.02 - Ravna Banja, shkolla fillore

10.02 - Tullare, shkolla fillore

16.02 - Retkocer, Shkolla fillore

17.02- Buxhumet, Shkolla fillore

Në frymën e traditës dhe të ruajtjes së trashëgimisë kulturore, të gjithë të interesuarit janë të ftuar të vizitojnë seancat, për të kujtuar së bashku disa  kohëra jo shumë të largëta dhe për ti kujtuar ato, të kujdesemi dhe ti ruajmë traditat e tyre.

Burimi: Ditari i jugut  dhe Trupi koordinues