Arkiva e lajmeve
                   

LETËR FALEMINDERUESE E AMBASADËS SË SHBA-SË NË SERBI PËR KOMUNËN E MEDVEGJËS

28. dhjetor 2017.

Medvegjë – Komunës së Medvegjës në fillim të muajit iu është dërguar letër zyrtare për takim me ambasadorin e SHBA-së në Serbi, Kajl Skot.

Në takimin i cili është mbajtur më 8 dhjetor në Vrajë, kryetari i komunës së Medvegjës, Nebojsha Arsiq, i ka treguar ambasadorit Skot për problemet  e komunës dhe e ka njofutar me mundësitë dhe potencialet natyrore të komunës për zhvillimin e turizmit.

Me këtë rast ambasadori i SHBA-së në Serbi, i ka dërguar letër faleminderimi kryetarit të komunës së Medvegjës për kohën e ndarë dhe njoftimin me sfidat me të cilat ballafaqohet kjo komunës, sëbashku me premtimin që komunën e Medvegjës do të vizitoj vitin e ardhshëm.

Burimi: Jugmedia dhe Trupi Koordinues