Arkiva e lajmeve
                   

URIMI PËR VITIN E RI I KRYETARIT TË TRUPIT KOORDINUES, ZORAN STANKOVIQ

27. dhjetor 2017.

Zoran Stankoviq, kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, të gjithë banorëve të këtyre komunave u uruar Vitin e Ri 2018, duke iu dëshiruar shëndet të mirë dhe progres personal dhe profesional.

Stankoviq ka shprehur shpresën që në vitin e ardhshëm banorët e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës të ndjenë mirëqënie në të gjitha aspektet.

Stankoviq ftoi të gjithë qytetarët që të vazhdojnë bashkëpunimin dhe bashkëjetesën e mirë, por edhe të jenë serioz, sepse në vitin e ardhshëm na presin sfida dhe punë të reja.

Kryetari i Trupit Koordinues ka thënë se në këtë vit kemi arritur që të kryejmë një pjesë të konsiderueshme të punëve në fuqizimin e komunave, si edhe që Trupi Koordinues në vitin e ardhshëm do të vazhdoj të punoj në drejtim të realizimit të kushteve më të mira për jetë, punë dhe mirëqënien e banorëve të komunës së Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës.