Arkiva e lajmeve
                   

BUJANOCI NGA ELEKTROEKONOMIA E SERBISË KA FITUAR 60 MILIONË DINARË

27. dhjetor 2017.

Bujanoc – Buxheti i komunës së Bujanocit është pasuruar për 60 milionë dinarë, sepse KP Elektroekonomia e Serbisë ka paguar këtë vlerë të cekur në emër të kompenzimit për shfrytëzimin e hapësirave publike, është thënë në kumtesën e vetqeverisjes lokale.

Komuna e Bujanocit për herë të parë deri më tani ka fituar të holla nga Elektroekonomia e Serbisë në emër të këtij tatimi. Deri më tani askush nuk e ka kërkuar, ndërsa Kuvendi këtë vendin e ka sjellur në fund të vitit 2016.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues