Arkiva e lajmeve
                   

EDHE BIZNISMENËT NGA JUGU I SERBISË NË PANAIRIN E TIRANËS

24. nëntor 2017.

Bujanoc – Në mesin e qindra biznismenëve nga Serbisë, prej të cilëve 41 prej tyre do të kenë prodhimet e tyre në shtandin nacional në Panairin Ndërkombëtar të Biznesit, i cili më 23 nëntor fillon në Tiranë, do të marrin pjesë edhe biznismenët nga Bujanoci, Presheva dhe Vraja.

Shkuarja e biznismenëve serb në Tiranë është organizuar nga Oda Ekonomike e Serbisë (OES) dhe Agjensioni Zhvillimor i Serbisë.

OES ka njoftuar se të shtunën, se me 25 nëntor, në Tiranë do të mbahet kuvendi i parë i Odës Ekonomiko-Industriale Shqipëri-Serbi.

Organizata turistike e Bujanocit në mars të këtij viti ka marrë pjesë në Panairin e Turizmit në Tiranë.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues