Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
24. nëntor 2017.

FTESË PËR MEDIA - 24.11.2017.

Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues, do t`iu drejtohet gazetarëve ditën e diel, më 26 nëntor, në ora 12, pranë hotelit „Gejzer“ në Banjë të Sijarinës. Kjo bëhet për arsye të ardhjes në vizitë private të Ilir Metës, presidentit shqiptar në komunën e Medvegjës...

23. nëntor 2017.

GIZ-I KA DHURUAR PAJISJE PËR BLETARËT E MEDVEGJËS

Medvegjë – Pas donacionit të 50 kosherave, përfaqësuesit e Organizatës për Bashkëpunim Ndërkombëtar GIZ, shoqatës së sapohapur të bletarëve “Apis” në Medvegjë, u ka dorëzuar kompletin e pajisjeve më modern për përpunimin e mjaltit.

23. nëntor 2017.

PARAQITJA PËR NDJEKJEN E TRAJNIMIT MBI NDALIMIN E DHUNËS NDAJ GRAVE ME INVALIDITET NË INSTITUCIONET REZENDENCIALE (AFATI 7.12.2017)

Iniciativa për drejtën e personave me invaliditet mendal MDRI-S, fton të gjithë të interesuarit që të paraqiten për ndjekjen e trajnimit dyditor mbi parandalimin e dhunës ndaj grave me invaliditet në institucionet rezendenciale, i cili do të realizohet më 14-15 dhjetor 2017, në Beograd.

22. nëntor 2017.

„BIVODA” NË PANAIRIN E USHQIMIT DHE PIJEVE DHE PAJISJEVE NË BEOGRAD

Bujanoc – “Bivoda” nga Bujanoci do të marrë pjesë në Panairin e 44 Ndërkombëtar të Ushqimit, Pijeve dhe Pajisjeve “Ushqimi dhe pijet etno”, i cili nga data 22-24 nëntor do të mbahet në Beograd, ka deklaruar Nenad Zafiroviq, drejtor i kësaj firme.

22. nëntor 2017.

MEDVEGJA ËSHTË PJESË E PROJEKTIT PËR SHËRBIMIN SA MË EFIKAS TË QYTETARËVE

Medvegjë – Për dy vite në më shumë se 150 vetqeverisje lokale. komuna dhe qytete të Serbisë, duke përfshirë edhe komunën e Medvegjë, realizohet projekti i avansimit të menaxhimit me resurset njerëzore, me qëllim të arritjes së shërbimit sa më efikas dhe të shpejtë për ekonominë dhe qytetarët.

21. nëntor 2017.

PETICION KUNDËR QENËVE ENDACAK

Bujanoc – Një grup qytetarësh në Bujanoc kanë organizuar grumbullimin e nënshkrimeve për peticionin me të cilin pushtetit lokal i kërkohet largimi i qenëve endacak nga qyteti.

21. nëntor 2017.

NË BUJANOC 40 TË PUNËSUAR MË TEPËR

Bujanoc – Këshilli Komunal i Bujanocit ka miratuar vendimin mbi caktimin e numrit maksimal të punëtorëve për kohë të pacaktuar në sistemin e vetqeverisjet lokale për vitin 2017.

21. nëntor 2017.

KONKURSI I USAID-IT PËR FILANTROPI

Agjensioni i SHBA-së për zhvillim ndërkombëtar (USAID) ka shpallur ftesë për ndarjen e granteve për organizatat e shoqërisë civile, në fushën e zhvillimit të shoqërive civile, filantropisë dhe vullnetarizmit.

20. nëntor 2017.

INTERVISTA „POLITIKA“ Pothuajse gjysma e qytetarëve mendojnë se Presheva është në Kosovë

Beograd – Kremtimi i festës shqiptare Ditës së Flamurit bie në kohën e fushatës parazgjedhore për zgjedhjet lokale në Preshevë, por Zoran Stankoviq, kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë...

17. nëntor 2017.

BASHKËPUNIMI NDËRETNIK

Preshevë – Kompania ndërtimore “Saba Bellça” nga Presheva, e cila është themeluar para 26 viteve, është shembull i bashkëpunimit dhe afarizmit ndëretnik. Kompania e cilan ndërton dhe mirëmban rrugët dhe e cila këtë dimër do t`i pastroj rrugët në Preshevë, Bujanoc dhe Vrajë, punëson edhe serbë edhe shqiptarë.

«Претходна страна   Следећа страна»