Arkiva e lajmeve
                   

Trupi Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë ua uron festën të gjithë besimtarëve të fesë ortodokse të cilët festojnë Festën e Pashkëve.

28. prill 2016.

Trupi Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë ua uron festën të gjithë besimtarëve të fesë ortodokse të cilët festojnë Festën e Pashkëve.