Arkiva e lajmeve
                   

NË MEDVEGJË AKSION HUMANITAR PËR NDIHMË FAMILJES TODOROVIQ NGA RETKOCERI

22. prill 2016.

Medvegjë – Biblioteka e komunës “Petar Petroviq Njegosh” dhe institucioni parashkollor “Mladost”, kanë organizuar në Medvegjë ekspozitën humanitare për shitjen e punimeve të fëmijëve dhe kanë ftuar të gjithë njerëzit me vullnet të mirë që të blejnë kartolina, qeset dekorative, vezët e pashkëve dhe sendet tjera në mënyrë që t’i ndihmojnë familjes Todoroviq nga Retkoceri.

Sendet e ekspozuara në ekspozitën shitëse janë krijuar nga fëmijët parashkollor dhe nxënësit e shkollave fillore nga Medevegja.

Ekspozia humanitare është vendosur në qendër të Medvegjës, ditën e enjte, më 21 dhe 22 prill pranë Qendrës Kulturore në Medvegjë, duke filluar nga ora 16.

Burimi: Info Qendra Jug dhe Trupi Koordinues