Arkiva e lajmeve
                   

ZHVILLIMI I BASHKËSIVE LOKALE PRIORITET NË MEDVEGJË

22. prill 2016.

Medvegjë – Kryetari i komunës së Medvegjës, Nebojsha Arsiq, me bashkëpunëtorët e tij ka vizituar bashkësinë lokale Lece, ku me anëtarët e vet bisedoi rreth problemeve aktuale dhe rreth zgjidhjes së tyre.

Arsiq është takuar edhe me anëtarët e Këshillit të BL Lece dhe me këtë rast ka theksuar se zhvillimi i bashkësive lokale është njëri ndër prioritetet e vetqeverisjes lokale në Medvegjë.

„Në BL Lece në këtë vit janë paraparë aktivitetet dhe investimet e caktuara, para së gjithash në zgjidhjen e problemit të ujit, renovimin e tregut, si edhe investimet në largimin e pasojave të të rënave dhe rrëshqitjeve të mëdha nga shiu“, ka thënë Arsiq duke shtuar se në këtë vit prioritet është zhvillimi i bashkësive lokale.

Burimi: Info Qendra Jug dhe Trupi Koordinues