Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
16. mars 2016.

ËSHTË HEQUR SITUATA E JASHTËZAKONSHME NË SERBI

Beograd – Qeveria e Serbisë me propozim të Shtabit Republikan për Situata të Jashtëzakonshme ka miratuar Vendimin mbi heqjen e situatës së jashtëzakonshme në territorin e Serbisë, e cila është shpallur përshkak të ndodhive të fatkeqësive elementare – vërshimeve.

16. mars 2016.

KUFIRI ËSHTË MBYLLUR, KONTRABANDUESIT PUNOJNË

Preshevë – Sipas të dhënave të cilat i ka dhënë Administrata Doganore, mbyllja e rutës emigruese ballkanike ka hapur rrugët ilegale për kontrabandimin e emigrantëve përmes Serbisë.

16. mars 2016.

ONLINE JAVA 2016: E-AFTËSITË – SHKRIM LEXIMI PËR SHEK. 21

Ashtu siç ndryshohet shoqëria, ashtu ndryshohen edhe nevojat e qytetarëve për rritje kualitative dhe jetën në të e ndryshojnë. Përparimi teknologjik dhe rrjedhja e shpejtuar e informacioneve është njëra ndër kërkesat e vendosura para...

15. mars 2016.

RRËSHQITJET E DHEUT NË RRETHIN E JABLLANICËS, JANË RREZIKUAR RRUGËT DHE URAT

Medvegjë – Disa rrëshqitje kanë ndodhur në komunën e Medvegjës, pas të rënave të mëdha dhe kështu janë rrezikuar rrugët dhe urat, është njoftuar në seancën e Këshillit të Rrethit të Jabllanicës në Leskoc.

15. mars 2016.

QEVERIA PËR MBËSHTETJEN E SIPËRMARRËSVE KA NDARË 16,06 MILIARDË DINARË

Beograd – Ministri i ekonomisë, Zhelko Sertiq, ka deklaruar se Qeveria e Serbisë beson se ekonomia e vendit duhet të zhvillohet ashtu që në fokus të jenë sipërmarrësit dhe për mbështetjen e ndërmarrësve ka ndarë 16,06 miliardë dinarë.

15. mars 2016.

KONKURS PËR NDARJEN KREDIVE INOVATIVE DHE START-AP PËR SUBJEKTET EKONOMIKE NË FUSHËN E TIK

Ministria e Tregtisë, Turizmit dhe Telekomunikacionit shpallë Ftesë Publike për subjektet e interesuara ekonomike në fushën e teknologjisë informative dhe komunikimit (TIK), për dorëzimin e kërkesave për ndarjen e mjeteve kreditore, kredive inovative dhe start-ap, të përcaktuara nga buxheti i Republikës së Serbisë për vitin 2016.

14. mars 2016.

SITUATË E JASHTËZAKONSHME NË TERRITORIN E REPUBLIKËS SË SERBISË

Beograd – Qeveria e Republikës së Serbisë me propozim të Shtabit Republikan për Situata të Jashtëzakonshme, ka shpallur situatë të jashtëzakonshme në territorin e Republikës së Serbisë.

14. mars 2016.

DELEGACIONI I ZVICRRËS KA VIZITUAR QENDRËN PËR PRANIM NË PRESHEVË

Preshevë – Delegacioni zvicerian i Sektretarit Shtetëror për Emigrim, të cilin e udhëheq drejtori i Bashkëpunim Ndërkombëtar në Sektariatin për Emigrim, Urs fon Arb, ka vizituar Qendrën për Pranim dhe Regjistrim të Emigrantëve në Preshevë.

11. mars 2016.

VULIN DHE AMBASADORI SKOT ME EMIGRANTËT NË PRESHEVË

Preshevë – Ministri i punës, punësimit dhe çështjeve sociale dhe veterane, njëherit edhe kryetar i Grupit për zgjidhjen e problemit të rrjedhave të përziera emigruese, Alleksandar Vulin dhe ambasadori i SHBA-së në Serbi, Kajll Skot, kanë vizituar Qendrën për Pranim të Emigrantëve në Preshevë.

11. mars 2016.

NATALITETI NË JUGUN E SERBISË NË RËNIE PËRSHKAK FRIKËS NGA VARFËRIA

Leskovc, Vrajë – Deri tek rënia drastike e natalitetit në jugun e Serbisë vije përshkak se çiftet  e reja të martuar frikohen nga harxhimet shtesë të cilat arrijnë me anëtarin e ri të familjes, gjë që është theksuar në anketën e realizuar në portalin Jugmedia.

«Претходна страна   Следећа страна»