Arkiva e lajmeve
                   

ËSHTË HEQUR SITUATA E JASHTËZAKONSHME NË SERBI

16. mars 2016.

Beograd – Qeveria e Serbisë me propozim të Shtabit Republikan për Situata të Jashtëzakonshme ka miratuar Vendimin mbi heqjen e situatës së jashtëzakonshme në territorin e Serbisë, e cila është shpallur përshkak të ndodhive të fatkeqësive elementare – vërshimeve.

Është miratuar edhe Vendimi mbi ndërprerjen e shpalljes së fatkeqësive elementare, ka njoftuar Zyra e Qeverisë për Bashkëpunim me Media.

Situata e jashtëzakonshme ka qenë në fuqi prej 10 marsit.

Burimi: RTS, Tanjug dhe Trupi Koordinues