Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
11. mars 2016.

GJEJE KARrIERËN E PËRKRYER PËR VETE!

Projekti “Ditët e karrierës”, i cili për njëzet e dy vite organizohet nga zyra lokale AISEC në Fakultetin Ekonomik në Beograd, vazhdon të ofroj ndihmë të rinjëve në rrugën e tyre në karrierën të cilën e ëndërrojnë. Është i njohur si panair nacional i trajnimeve, praktikës dhe punëve...

10. mars 2016.

TË RESHURAT E MËDHA KANË SJELLUR PROBLEME NË MEDVEGJË

Medvegjë – Të reshurat e mëdha kanë sjellur deri tek rritja e nivelit të ujrave të rendit të dytë. Më e larta është shënuar në lumin Gazdar, Tullar dhe Lepatshicë. Dëme të paraqitura në objkektet dhe të mbjellurat bujqësore nuk ka pasur, por ka pasur dëme të cilat i përkasin...

10. mars 2016.

FTESË – PËRGADITJA E IPA II PROGRAMIT TË BASHKËPUNIMIT TERRITORIAL TË UNIONIT EUROPIAN ME REPUBLIKËN E SERBISË DHE REPUBLIKËN E MAQEDONISË PËR PERIUDHËN PREJ VITIT 2016 DERI 2020

Në vazhdë është përgaditja e IPA II programit të bashkëpunimit territorial të Unionit Europian me Republikën e Serbisë dhe Republikën e Maqedonisë për periudhën prej vitit 2016 deri 2020. Ju ftojmë që të jepni kontributin e juaj në këtë proces të rëndësishëm dhe me plotësimin e pyetësorëve të dërguar të ndihmoni...

9. mars 2016.

VËRSHIMET ENDE NUK BËJNË PROBLEME NË JUGUN E SERBISË

Bujanoc – Deri sa në Serbinë qendrore dhe perendimore, banorët përballen me vërshimet nga të cilat sipas informacioneve të fundit të Ministrisë së Punëve të Brendshme, janë evakuar 154 persona, situate në jugun e Serbisë ende nuk është alarmante.

9. mars 2016.

VULIN NË PRESHEVË ME PËRFAQËSUESIT E UNHCR-SË

Preshevë – Ministri për Punë, Punësim dhe çështje Sociale dhe Veterane, njëherit edhe kryetar i Grupit punues për zgjidhjen e problemit të përzier të rrjedhave emigruese, Alleksandar Vulin, ka theksuar  në Preshevë...

7. mars 2016.

GJASHTË DEKADA TË SHOQATËS SË GJYETARËVE NË MEDVEGJË

Medvegjë – Shoqata e gjyetarëve “Jabllanica e Epërme” në Medvegjë, ka festuar 60 vjetorin e egzistimit të saj, në të cilën gjyetarët i përshëndeti kryetari i komunës së Medvegjës, Nebojsha Arsiq.

7. mars 2016.

KA VDEKUR KRYESHEFI I STACIONIT POLICOR NË PRESHEVË

Preshevë – Avdi Bajrami (49), kryeshef i stacionit policor në Preshevë, ka vdekur papritmas të shtunën rreth orës 10.

4. mars 2016.

ËSHTË HAPUR POSTA E RE NË PRESHEVË

Preshevë – Në vendbanimin Stacioni Hekurudhor, në periferi të Preshevës, dje është hapur dega e re e Postës së Serbisë, e dhjeta sipas rendit në kuadër të aksionit “52 posta për 52 vendbanime”. Siç është thënë me rastin solemn të hapjes së Postës së Serbisë...

4. mars 2016.

GRANTET INSTITUCIONALE PËR ORGANIZATAT E SHOQËRISË CIVILE

Qendra rajonale për mjedisin jetësor (REC), Zyra në Serbi, shpallë ftesën për dorëzimin e paraqitjeve për grantin institucional për të gjithë organizatat e interesuara të shoqërisë civile nga Serbia të cilat merren me mbrojtjn e mjediseve jetësore dhe zhvillimit të qëndrueshëm...

3. mars 2016.

SHTETI EDHE KËTË VIT LIDH SHTAZIN

Të gjithë të punësuarti në Serbi të cilëve punëdhënësi nuk ia ka paguar stazhin, ndërsa firmat e tyre janë në procesin e rekustruktimit, privatizimit apo falimentimit, mund ta lidhin stazhin edhe këtë vit nga mjetet e kasës shtetërore.

«Претходна страна   Следећа страна»