Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
23. mars 2016.

MEDVEGJË: ARSIQ KA VIZITUAR RRUGËT NË TË CILAT PLANIFIKOHEN PUNËT NË KËTË VIT

Medvegjë – Kryetari i komunës së Medvegjës, Nebojsha Arsiq, me zëdhënsin Vllada Babiq dhe drejtorët e NP Direkcionit për Urbanizën dhe Ndërtim dhe NP Obnova, Sllovenko Kosiq dhe Stanko Milloshevqi, ka vizituar rrugët në territorin e komunë së Medvegjës...

23. mars 2016.

DETYRIMI I HAPJES SË LLOGARISË PËR QËLLIME TË VEÇANTA PËR MJETE BUXHETORE

Zyra për Bashkëpunim me Shoqërinë Civile e Qeverisë së Republikës së Serbisë, ka njoftuar organizatat e shoqërisë civile që përsëri është sjellur detyrimi i hapjes së llogarisë për qëllime të veçanta tek Administrata për Financa, për ato organizata të cilat kryjnë transferin e mjeteve buxhetore.

22. mars 2016.

KONKURSI I PROGRESIT EUROPIAN PËR PROJEKTET PARTNERE TË KOMUNAVE DHE ORGANIZATAVE TË SHOQËRIVE CIVILE

Progresi Europian ka shpallur ftesën e dytë për përkrahje të projekteve të cilat do të realizohen në bashkëpunim me organizatat e shoqërisë civile dhe institucioneve të vetqeverisjeve lokale, ndërsa i cili ka për qëllim përforcimin shoqëror dhe ekonomi...

22. mars 2016.

TATIMI NË 60 KËSTE

Ministria e Financave e Republikës së Serbisë ka mundësuar qytetarët të cilët kanë borxh më shumë se 200.000 dinarë, që tatimin ta paguajnë në 60 këste.

21. mars 2016.

ËSHTË ORGANIZUAR TURNE NË FUTBOLL PËR REFUGJATËT NË PRESHEVË

Preshevë – Turneu është organizuar duke i faleminderuar bashkëpunimit të Komesariatit për Refugjatë të Republikës së Serbisë dhe organizatave joqeveritare të rinjëve për refugjatë, Mercy Cops dhe International Rescue Committee.

21. mars 2016.

NË MEDVEGJË ËSHTË MBAJTUR EDHE NJË LIGJERATË E SHËRBIMIT PROFESIONAL PËR KËSHILLA BUJQËSORE

Medvegjë – Në sallën e Kuvendit Komunal të Medvegjës, është mbajtur edhe një ligjeratë e Shërbimit Profesional për Këshilla Bujqësore nga Leskoci.

18. mars 2016.

PËR PROJEKTET INFRASTRUKTURORE LOKALE 1,5 MILION EURO

Beograd – Programi zhvillimor Progresi Europian ka shpallur ftesë publike për dorëzimin e propozim projekteve infrastrukturore lokale, për të cilat Unioni Europian dhe Qeveria e Zvicrrës kanë ndarë 1,5 milion euro.

18. mars 2016.

AFTËSIM PROFESIONAL PËR MUNDËSINË E VETPUNËSIMIT NË FUSHËN E BLETARISË – NDËRMARRËSISË SOCIALE

Ju njoftojmë që shoqata “Qendra për zhvillim të ndërgjegjësimit ekologjik – Ndërgjegje e pastër”, ka fituar mjete të caktuara për realizimin e projektit “Aftësim profesional për mundësi vetpunësimi në fushën e bletarisë – ndërmarrësi sociale”.

17. mars 2016.

NË PRESHEVË 600 EMIGRANTË, 352 KËRKESA PËR AZIL

Preshevë – Në qendrën për pranim në Preshevë momentalisht janë rreth 600 emigrantë, prej të cilëve 150 janë fëmijë, thotë ministri për punë, punësim, për çështje veterame dje sociale, Alleksandar Vulin. Ai shtoi se deri 352 persona kanë dorëzuar kërkres për fitimin e azilit në Serbi.

17. mars 2016.

FTESË PUBLIKË – ERASMUS PËR NDËRMARRËSIT E RINJ

Erasmus për të sipërmarrësit e rinj është program i shkëmbimit ndërkufitar të sipërmarrësve, i cili mundëson që sipërmarrësve të rinj apo atyrëve që pretedojnë që të bëhen, mundësinë që të mësojnë prej ndërmarrësve me përvoj të cilët punojnë në kompanitë...

«Претходна страна   Следећа страна»