Arkiva e lajmeve
                   

INICIATIVA QYTETARE FTON TË PAPUNËSUARIT NË “SPEED DATING”

28. nëntor 2016.

Bujanoc – “Speed dating” do të mbahen në Zyrën për të Rinj në Bujanoc, më 30 nëntor në ora 14. Ata që kërkojnë punë apo mundësi për praktikë “Me iniciativat qytetare” deri më 30 nëntor, në ora 10, do të kenë mundësinë që pesë minuta të bisedojnë me punëdhënësit potencial.

Paraqitjet do të kryhen tek Ana Maniq, përmes emailit ana@gradjanske.org  apo në numrin 060 3624 008.

„Speed dating“ organizohet në kuadër të projektit “Me dituri dhe proaktivitetin e të rinjëve deri tek hapja e vendeve të reja të punës”. Projekti realizohet nga shoqata qytetarëve për demokraci dhe arsimin qytetar “Iniciativat qytetare”, ndërsa financohet nga Ministria e Rinisë dhe Sportit të Republikës së Serbisë.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues