Arkiva e lajmeve
                   

NË PANAIRIN E PUNËSIMIT NË VRAJË OFERTA PËR 100 TË PAPUNËSUAR

29. nëntor 2016.

Vrajë – Panairi i Punësimit në Vrajë do të mbahet të mërkuren, më 30 nëntor, prej orës 11 deri 13, në Filialen e SHNP në Vrajë (salla e madhe), Todora Shpanca 1.

Në panair do të marrin pjesë rreth 15 të punësuar nga Vraja, të cilët kanë treguar nevojën për punësim të rreth 100 punëtorëve të rinj. Më së shumti punë më të lira do të ofrohen personave të profesionit të kupuctarisë, tekstilit, metalit dhe tregëtisë. Në ofetë do të jenë edhe vende të punës për bukëpjekës. Sa i përket personave me shkollë të mesme, të lartë dhe me përgaditje të lartë profesionale, në ofertë do të jenë edhe vende për punët e këshilltarit për shtije të sigurimit jetësor dhe jojetësor.

Manifestimin do ta hap drejtori i filiales së Vrajës së Shërbimit Nacioal për Punësim, Darko Jankoviq.

Në shtandë të SHNP do të mund që të gjithë vizituesit të informohen rreth ftesave aktuale publike dhe konkurseve, programeve dhe masave të SHNP për inkurajimin e punësimi, ndërsa personave të papunësuar do t`i mundësohet edhe ndihma në shkrimin e biografisë së punës.

Burimi: Shërbimit Nacioal për Punësim dhe Trupi Koordinues