Arkiva e lajmeve
                   

PROJEKTI “I PYESIM LOKALËT”

29. janar 2016.

Bujanoc, Vrajë – Aktivistët dhe volonterët e “Iniciativave qyetare”, do të bisedojnë me banorët e Bujanocit dhe Vrajës rreth harxhimit të mjeteve nga fondet e UE-së në tregjet qendrore në këto dy qytete.

Aksionet fillojnë në ora 12 në këto lokacione:

28 Janar – Vrajë

1 Shkurt – Bujanoc, Sheshi Karagjorgje Petroviq

Aksioni është pjesë e projektit të EU-së “I pyesim lokalët!”, aktivistët dhe vullentarët e “Iniciativave qytetarë” dhe partnerët e tyre nga Italia, Rumunia, Bullgaria, Greqia dhe Maqedonia dëshirojnë që të përdorin forcën e rrjeteve jofromale shoqërore dhe bashkësive të vogla në mënyrë që të përmirësojnë menaxhimin e mjeteve nga fondet e UE-së.

Ata dëshirojnë që të dëgjojnë nga banorët e Bujanocit dhe Vrajës se çka mendojnë rreth harxhimeve të mjeteve nga fondet e UE-së dhe se a shohin përmirësimin në jetën e tyre nga këto mjete. Ata kanë qëllim që edhe të tregojnë se si është gjendja në vendet tjera që na rrethojnë.

Mos e lëshoni mundësinë që të tregoni se çka mendoni rreth kësaj teme!

Për më shumë rreth këtij projektit mund t`i gjeni në: www.askthelocals.eu

Burimi: Projekti UE-së “I pyesim lokalët” dhe Trupi Koordinues