Arkiva e lajmeve
                   

SHAHISTËT E BUJANOCIT TRIUMFOJNË NË TURENEUN ME RASTIN E DITËS SË QYTETIT TË VRAJËS

27. janar 2016.

Bujanoc – Ekipa e shkollës së mesme profesionale “Sveti Sava”, e kanë fituar vendin e parë në turneun e shahut në kuadër të festimit të Ditës së Qytetit të Vrajës, 31 janarit.

Ekipin nga Bujanoci e ka udhëhequr kapiteni Nenad Tasiq, profesor i matematikës:

„Nuk mund ta fsheh entuziazmin sepse kemi fituar në konkurencë të fortë të përbërë nga tetë ekipe. Nga dora e kryetarit Zoran Antiq me meritë e kemi fituar kupën, medaljet dhe diplomat”, ka thënë Tasiq.

Përveç tij, ekipin e shkollës “Sveti Sava”, e kanë përbërë edhe Sllagjan Cvetkoviq dhe Mirosllav Nisiq. Tasiq, Cvetkoviq dhe Nisiq janë anëtarë të ekipit garues të klubit të shahut Jug Bujanoc, të cilët deri këtë sezonë të garimit kanë garuar në ligën e dytë të Serbisë jugoore – grupi jug.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues