Arkiva e lajmeve
                   

FTESË PËR MEDIA 29.01.2016.

29. janar 2016.

Ju ftojmë që të hënën, më 1 shkurt, në ora 13 e 45 minuta, në Pallatin Serbia në sallën 533 (kati 5), të merrni pjesë në pjesën e mbledhjes së Kryesisë së Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

Pas përfundimit të pjesës së mbledhjes në ora 14 është paraparë konferenca për gazetarë, në të cilën mediave do t`i drejtohet Zoran Stankoviq, kryetari i Trupit Koordinues.

Në këtë mbledhje do të marrin pjesë kryetarët e komunave Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Ragmi Mustafa, Nagip Arifi dhe Nebojsha Arsiq, me kryetarët e kuvendeve të komunave, si dhe deputetët popullor Riza Halimi, Shaip Kamberi dhe Nenad Mitroviq.

I lusim të interesuarit që të dërgojnë akreditimet në e-mailin tamara.milosevic@kt.gov.rs.