Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
23. tetor 2015.

ËSHTË PUBLIKUAR UDHËRRËFYESI „SI DERI TEK INFORMACIONET MBI BURIMET E FINANSIMIT DHE RESURSET PËR SHKOLLAT, ARSIMTARËT DHE BASHKËPUNTORËT PROFESIONAL”.

Beograd – Grupi për Përfshirje Sociale dhe Zvogëlimin e Varfërisë pranë Qeverisë së Republikës së Serbisë, në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit...

22. tetor 2015.

VENDBANIMI I MINIERËS LECE QENDËR E FESTËS FILMIKE

Medvegjë – Fshati Lece në komunën e Medvegjës është për këtë vit vendi nw w cilin do tw shwnohet 50 vjetori i Ditës Botërore tw krijimit të formatit super filmit prej 8 milimetrave.

22. tetor 2015.

PARALELJA E FAKULTETIT EKONOMIK TË SUBOTICËS NË BUJANOC

Bujanoc – Me nënshkrimin e kontratës mbi donacionin e punëve dhe paisjeve në mes të programit të Progresit Europian dhe komunës së Bujanocit, zyrtarisht ka përfunduar ndërtimi i objektit në të cilën do të vendoset institucioni i parë dygjuhësor i shkollimit të lartë në jugun e Serbisë – Paralelja e Fakultetit Ekonomik të Suboticës në Bujanoc.

21. tetor 2015.

AMERIKANËT NË BAZËN „JUG“

Bujanoc – Të mërkuren në bazën ushtarake “Jug”, në Bujanoc, do të hapet Qendra moderne e simulimit në trajnim, të cilën Shtetet e Bashkuara të Amerikës ia kanë dhuruar Ushtrisë së Serbisë.

21. tetor 2015.

POLICËT SERB KANË SHPËTUAR DY FOSHNJE SIRIANE TË BRAKTISURA

Preshevë - Policët Rajko Popov pjesëtar të Xhandarmerisë dhe Sllobodan Zllatanoviq nga Njësitit të Intervenimit të stacionit policor në Kuçevë, kanë gjetur dhe shpëtuar dy foshnje siriane në Preshevë.

21. tetor 2015.

FILLON KONKURSI I ARTIT PËR KALENDARIN E PROGRESIT EUROPIAN PËR VITIN 2016

Beograd – Konkursi i artit për kalendarin e vitit të ri të programit të PROGRES-it Europian, në temën “Europa në vendin tim”, fillon për nxënësit e shkollave të mesme dhe gjimnazeve në 34 komunat e juguperendimit dhe juglindjes së Serbisë.

21. tetor 2015.

ORGANIZATA PËR ZHVILLIM DHE DEMOKRACI NË BUJANOC ORGANIZON EDUKIMIN MBI DISKRIMINIMIN E GRAVE ROME

Bujanoc – Organizata për zhvillim dhe demokraci në Bujanoc ka lajmëruar realizimin e projektit “Thuaj JO diskriminimit”, i cili do të realizohet në disa komuna të rrethit të Pçinjës dhe Jabllanicës.

20. tetor 2015.

PARALELJA E FAKULTETIT EKONOMIK TË SUBOTICËS NË BUJANOC: FILLIMI I MËSIMIT MË 26 TETOR

Bujanoc – Mësimi për të gjithë vitet në Paralelen e Fakultetit Ekonomik të Suboticës në Bujanoc nuk do të filloj siç është paralajrmuar më herët, të henën, më 19 tetor, por shtatë ditë më vonë, përkatësisht më 26 tetor.

20. tetor 2015.

NË BUJANOC ËSHTË MBAJTUR TRAJNIMI PËR ARSIMTARËT “NXËNËSIT MENDOJNË, E JU?

Bujanoc – Më 2 dhe 3 tetor, në Bujanoc, iniciativat qytetare kanë organizuar trajnimin për arsimtarët të emëruar “Nxënsit mendojnë, e ju?”.

«Претходна страна   Следећа страна»