Arkiva e lajmeve
                   

NJOFTIM PËR MEDIA - 28.05.2013.

28. maj 2013.

Përfaqësuesit e Odës Ekonomike të Sërbisë dhe Odës Ekonomike Regjionale të Leskocit, në tre ditët në vazhdim (28.05 – 30.05.) do të ofrojnë ndihmë teknike të gjithë ndërrmarsve të interesuar të cilët dëshirojn të aplikojn në konkursin që e ka hapur Shërbimi i Trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës Sërbisë për subvencionet për ndërrmarsit e vogël dhe të mesëm si dhe për kooperativat buqësore.

Të gjithë të interesuarit prej sot deri të enjten, nga ora 8 deri ora 15, mund të informohen edhe për plotsimin e formulareve si dhe për grumbullimin e dokumentacioneve të nevojshme për të aplikuar në konkurs dhe atë: në Bujanoc Shtëpia e kulturës Agjencioni për zhvillim si dhe në Shtëpit e kulturës në Preshevë dhe Medvegjë.

Vizita e ardhshme në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, është planifikuar për 05. dhe 06. qershorë. 

I ftojm të gjithë ndërrmarsit e interesuar për konkurs që ta shfrytzojnë prezencën e përfaqsuesve nga Oda ekonomike e Sërbisë dhe detajishtë të informohen me kohë.