Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
22. maj 2013.

SAVO MILOÇEVIQ E PROMOVON PROJEKTIN “SHKOLLA IME, KLUBI IM”

Leskovc – Shoqata e fudbollit e Sërbis nis projektin “Shkolla ime, klubi im”

21. maj 2013.

DITA E KOMUËS SË MEDVEGJËS

Medvegja- Komuna e Medvegjës i takon një grupi  multi-etnik të komunave në Serbi, ndërsa bashkjetesa e popujve të ndryshëm që jetojnë në të është e mirë dhe ajo duhet të mbetet ", tha Sllobodan Drashkoviq, kryetari i komunës së Medvegjës, me rastin e festimit të djeshëm të Ditës së Komunës.

20. maj 2013.

DËMI I SHKAKTUAR NGA VËRSHIMET PËR DHJETË DITË

Kryetari i Trupit Koordinues për komunën e Bujanocit, Preshevës dhe Medvegjës, Zoran Stankoviqi, në rastin e vizitës ne fshatin e komunës Bujanocit në Levosojë ku ka qenë i dëmtuar para dy muajve, ka lajmruar që banorët mbrenda dhjetë dite do të mundë të marrin kompenzimin nga dëmet e shkatuara.

20. maj 2013.

NË QERSHOR PANAIRI “PREJ ARËS DERI NË SOFËR"

Novi Sad- Panairi i Shtatë Ndërkombëtar i tregtisë në Suboticë „prej arës deri në sofër “  do të mbahet nga 5 deri në 8 qershor në Sallën e Sporteve dhe pritet pjesëmarrja e më shumë se 100 ekspozuesve nga pesë vende.

17. maj 2013.

NJOFTIM PËR MEDIA - 17.05.2013

Zoran Stankoviqi, kryetari i Trupit Koordinues për komunën e Preshvës Bujanocit dhe Medvegjës, u takua sot me gjeneralin e brigadës Zoran Lluborum, komandantin e brigadës 4 të tokësorve të Ushtris së Sërbis.

16. maj 2013.

NJOFTIM PËR MEDIA - 16.05.2013

Ju ftojmë të premtën 17. maj, prej orës 12, të përcjellni vizitën e Zoran Stankoviqit, kryetarit të Trupit Koordinues për komunën e Preshveës Bujanocit dhe Medvegjës, në komunën e Bujanocit.

16. maj 2013.

NJOFTIM PËR MEDIA 16. 05. 2013

Komuna e Bujanocit dhe Preshevës në fund të muajit shkurt të këtij viti janë vërshuar nga ujrat. Dëmi i përgjithshëm, sipas vlersimit të komisionit nga këto dy komuna Preshevë dhe Bujanoc, arrin në 7 milion e 455 mi dinarë. Trupi Koordinues për komunën e Preshvës Bujanocit dhe Medvegjës i ka siguruar nga buxhedi i Qeveris Republikës së Sërbis 7 milion e 350 mi dinarë.

 

15. maj 2013.

PËR NDËRRMARSIT NGA JUGU I SËRBIS 60 MILION DINAR MJETE TË PA KTHYESHME

Bujanoc- Shërbimi i Trupit Koordinues i Qeveris Republikës së Sërbis për komunën e Preshevës Bujanocit dhe Medvegjës i ka dedikuar 60 milion dinarë mjete të pa kthyeshme për ndërrmarsit nga tri komunat. Për komunën e Bujanocit janë dedikuar 25,5 million dinarë, për komunën e Preshevës 22,5 million dinarë dhe për komunën e Medvegjës 12 milion dinarë mjete subvencionale.

14. maj 2013.

EKONOMIA E BUJANOCIT NË TREGUN SHQIPTAR

Bujanoc  – Komuna e Bujanocit ka krijuar bashkpunim me Dhonën e Trektis dhe Industris së Tiranës.

13. maj 2013.

FILLON SPASTRAMI I KOMUNËS BUJANOCIT NGA BOMBAT THËRRMUESE

Beograd – Ambasadori i Norvegjisë para OKB-së  në Zhenev dhe përfaqsuesi i Konvetës kundër municioneve thërrmuese Stefen Kongstad sot do të vizitoj Bogdanovcin në komunën e Bujanocit, ku është në proces spastrami i terenit nga municionet thërrmuese që kanë mbetur nga viti 1999.

«Претходна страна   Следећа страна»