Arkiva e lajmeve
                   

NË PANAIR MË SHUMË SE 60 KOMPANI

28. maj 2013.

Bujanoc – në Bujanoc dje u hap panairi i gjashtë I bujqësisë dhe investimëve, në të cilin janë paraqitur më shumë se 60 ekspozues.

Panairin e organizoi kumuna e Bujanocit me ndihmën e Qendrës për zhvillim të rrethit të Jabllanicës dhe Pçinjës.

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Mustafa deklaroi se këtë vitë për pos kompanive bujqësore janë prezantuar edhe ndërrmarrjet e vogla dhe të mesme.

“Një komunë, shtet dhe kombi mundë të jetë i fort nëse ekonomikisht është i zhvilluar, nëse ka stabiliotet politik dhe nëse tek ajo mbizotron tolerance ndëretnike. Ne e kemi tolerance ndëretnike dhe stabilitetin politik, për këtë nga ju pres që të na ndihmoni në komponentën e tretë
- a ajo është zhvillimi ekonomik”, i  tha Arifi ndërrmarrësve.

Burimi: politika