Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
14. tetor 2013.

EU PROGRESI – THIRRJE PËR PROPOZIM PROJEKT

EU PROGRESI promovon program  dhe përkrah sipërrmarset femrat dhe vetëpunsimin, me atë ftonë femrat e pa punësuara,  të cilat janë të regjistruara në kontinuitet së paku tre muaj në Entin nacional për punsim, të dërgojnë propozim projekt për finansimin e nisjes për rregullimin me ligj të biznesit në  pronsi të gruas ose të cilën e udhëheqin femra...

11. tetor 2013.

DELEGACIONI I SHQIPTARVE NGA JUGU I SRBISË NË TAKIM ME KRYEMINISTRIN DAÇIQ - VIDEO

Përfaqsuesit politik të Shqiptarve nga qendra e jugut Sërbis kanë biseduar në Beograd me kryeminirsin dhe me përfaqsuesit e tjerë të Qeveris. Tema e bisedimeve ka qenë zgjidhja e problemeve në ato komuna, të cilët liderët shqiptar i kanë definuar në fillim të vitit në nje platform të përbashkët...

10. tetor 2013.

STANKOVIQ ËSHTË TAKUAR ME PËRFAQËSUESIT E KOMPANIVE TË CILAT NGA TRUPI KOORDINUES KANË FITUAR MJETE TË PAKTHYESHME

Kryetari i Trupit Koordinues për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq, së bashku me përfaqësuesit e tri komunave, kanë zhvilluar një takim, me përfaqësuesit e bizneseve të cilët kanë përfituar mjete të pakthyeshme për vitin 2013 nga ky organ shtetëror për të zgjeruar bizneset e tyre.

9. tetor 2013.

PROGRAMIN E PRAKTIKËS PËR TË RINJTË - PJESTARË TË PAKICAVE, NË INSTITUCIONET SHTETËRORE NË SËRBI

Zyra për të drejtat e njeriut dhe pakicave  fton pjestarët e pakicave shqiptare, rome dhe boshnjake të paraqiten në konkurs, Programi për praktikant të rinj – për pjestarët e pakicave në institucionet shtetërore në Sërbi.

9. tetor 2013.

KRYEMINISTRI ME LIDERAT SHQIPTARË NGA JUGU I SËRBIS MË 10 TETOR NË BEOGRAD

Bujanovc-Kryetari I trupit koordinues për komunat Preshevë,Bujanovc dhe Medvegjë Zoran Stankoviq tha se kryeministri I Sërbis Ivica Daqiq do të bisedoj me përfaqësuesit e partive politike shqiptare nga jugu I Sërbis me 10 tetor në Beograd.

9. tetor 2013.

NË BUJANOVC 260 STUDENTA TË EKONIMIS

Vitin e parë në Departamentin e Fakultetit ekonomik nga Subotica në Bujanoc këtë vit e kanë regjistruar 109 studentë të cilët ligjërata do ti dëgjojnë në gjuhën serb dhe shqipe, ndërsa viti akademik do të filloj nesër, deklaroi të hënën zyratri i Fakulteit ekonomik nga Suborica Nenad Vunjka,

9. tetor 2013.

LISTA E NDËRMARRJEVE TË CILËT KANË MARRË MJETE NË KONKURSIN PËR MEDVEGJËN GUSHT/SHTATOR 2013

PUZR “Novi alas”, SZTR”Tomica”, ”Zenit”OD, TR”NEIMAR PROM”...

7. tetor 2013.

Kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi ka dorëzuar furgonin Shoqatës Humanitare për personat me invaliditet “Të jetojmë së bashku”

Personat me invaliditet kohët e fundit kanë marrë si donacion furgon të tipit “Pegueot”.

4. tetor 2013.

BREZNICA ME “AUTOSTRADË”

Ka filluar të asfaltohet pjesa e dytë  e rrugës në malsi të  Bujanocit, banorët shprehen të kënaqur me punimet në këtë rrugë e cila në të ardhmen do t’i lidhë këta banorë me qendrën në Bujanoc.

4. tetor 2013.

THIRRJE PËR MEDIA - 04.10.2013.

Ju ftojmë të hënën dhe të martën 07. dhe 08. tetor të përcjellni vizitën puntore të Zoran Stankoviqit, kryetarit të Trupit Koordinues pët komunën e Preshevës Bujanocit dhe Medvegjës, në Bujanoc. Pasë çdo takimi të kësaj vizite dy ditore është paraparë deklarat për media.

«Претходна страна   Следећа страна»