Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
2. tetor 2013.

DACIQ: DUHET TË VËRTETOHET NUMRI I VËRTETË I BANORËVE NË JUG TË SERBISË

Kryeministri i Serbisë Ivica Daciq ka deklaruar sot se duhet të vërtetohet numri i vërtetë i banorëve në jug të Serbisë, mirëpo ende nuk është shqyrtuar zyrtarisht në takimet e qeverisë propozimi për regjistrim të jashtëzakonshëm në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

1. tetor 2013.

Konkurs për ndarjen e bursave nxënësve të shkollave të mesme në komunat e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës për periudhën tetorë - dhjetorë të vitit shkollorë 2013/2014

Në bazë të vendimit të Qeverisë 05 nr 401-651/2013 nga 4 shkurti 2013, Shërbimi i Trupit Koordinues i Republikës së Serbisë për komunat e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës (Teksti në vijim Shërbimi i Trupit Koordinues), shpallë

1. tetor 2013.

QYTETARËT E BUJANOCIT VUAJNË NGA ZEMRA

Në Ditën Ndërkombëtare të zemrës mjekët në Shtëpinë e Shëndetit në Bujanoc thonë se 70 deri në 80 për qind e pacientëve që vizitohen në këtë institucion vuajnë nga sëmundjet kardiovaskulare.

1. tetor 2013.

EDHE KËTË VIT, BURSA PËR NXËNËSIT E SHKOLLAVE TË MESME

Trupi Koordinues për komunën Preshev, Bujanoc dhe Medvegjë do të ndaj edhe këtë vitë bursa për nxënësit e shkollave të mesme në teritorin e këtyre komunave në shumë prej gjashtëmi dinarë (6.000,00) në muaj.

«Претходна страна