Arkiva e lajmeve
                   

THIRRJE PËR MEDIA - 04.10.2013.

4. tetor 2013.

Ju ftojmë të hënën dhe të martën 07. dhe 08. tetor të përcjellni vizitën puntore të Zoran Stankoviqit, kryetarit të Trupit Koordinues pët komunën e Preshevës Bujanocit dhe Medvegjës, në Bujanoc. Pasë çdo takimi të kësaj vizite dy ditore është paraparë deklarat për media.

Kryetari i Trupit Koordinues vizitën e fillon të  hënën 07. tetor në ora 10 takim me liderët e partive politike serbe në hapsirat e Trupit Kordinues.

Më pasë, në 11:15 do të vazhdoj takimin Stankoviqi me Majkëll Devemportin, shefin e delegacionit të bashkomit Europjan në Sërbi.

Më pasë, vazhdon në ora 12  takim me kryetarin e komunës Bujanocit Nagip Arifin dhe me sekretarin shtetror nga Ministri e Arsimit, shkencës dhe zhvillimit teknologjik, Muhedinom Fiulaninom.

Në ora 13 në Shtëpi të kulturës sala e madhe do të mbahet promovimi solemn i gjeneratës tretë të studentëve paralelja e Fakultetit Ekonomik nga Subotica.

Në solemnitet në mes tjerash do të mbaj fjalim Nenad Vunjak, dekan i Fakultetit Ekonomik nga Subotica, Nagip Arifi, kryetar i komunës Bujanocit, Miroslav Veskoviq, rekotor i Univesitetit të Novi Sadit, Vullnet Ameti, rektor i Univesitetit të Tetovës, Muhedin Fijulanin, sekretar shtetror nga Ministria e arsimit, shkencës dhe zhvillimit teknologjik, prof.dr. Zoran Stankoviqi, kryetari i Trupit Koordinues, studentët e paralelës së Fakultetit ekonomik në Bujanoc, Majkëll Devemport, shef i delehgacionit të bashkomit Europjan, Galip Beqiri, kryetar i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Piter Burhard, shef i misionit të OSBE-së në Sërbi.

Në ora 15 do të mbahet mbledhje në hapsirat e paralelës Fakultetit Ekonomik  kryetari i Trupit Koordinues preofesori Zoran Stankoviqi, dekani i Fakultetit ekonomik Nenad Vunjak, sekretari shtetror në Ministrin e arsimit,shkencav dhe zhvillimit teknologjik Muhedin Fijulanin, shefi i delgacionit të BE-së, Majkëll Devemport, ambasadori i OSBE-së, Piter Burhard, kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Galip Beqiri.

Të martën 08. tetor kryetari i Trupit Koordinues Stankoviqi do të bisedoj me u.d. drejtorin e Gumopllastikës, Nenad Ristiqin që më pasë do të vizitojnë fabrikën.  Në 12:30 janë të parapara deklarat për media.

Nga ora 13  kryetari i Trupit Koordinues do të qëndroj në sallën e vogël të Shtëpis kulturës në Bujanoc me ndërrmarsit nga Presheva, Bujanoci dhe Medvegja të cilët kanë marrë sumbvencione nga Trupi Koordinues në vitin 2013.