Arkiva e lajmeve
                   

KARATISTËT BSK 10 MEDALJE NË LESKOC

28. mars 2022.

Bujanoc-Beograd Karateistët e Karate klubit BSK Bujanoc kanë fituar 10 medale në turneun ndërkombëtar të karatës në IPON Leskoc.

Bujanocalitë në shtëpi kanë sjellur 3 medale të arit ,të argjendit dhe 4 medale bronzë nga turneu i Leskocit në garën e 36 klubeve nga Bullgaria ,Maqedonia e Veriut dhe Serbia.

Të artën e fituan: Mateja Spasiq,Iva Stoshiq dhe Tuana Demiri.

Të argjendë:Masha Millosavljeviq, Konstatin Mlladenoviq dhe Tuana Demiri ndërsa

Bronzë : Agim Zairi, Llena Tasiq,Angjellka Veljkoviq dhe Eljana Zahiri.

Burimet: Bujanovaqke, Trupi Koordinues