Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
18. mars 2022.

PËR KULTURËN NË BUJANOC 2 MILION

Bujanoc - Beograd - Komuna e Bujanocit ka shpallur konkurs për financimin e projekteve në fushën e kulturës.

18. mars 2022.

TRAJNIM FUQIZIMI SOCIO-EKONOMIK I GRAVE NË ZONAT MULTIETNIKE TË PAZHVILLUARA TË SERBISË

Presheve – Beograd - Qendra për Rajonalizëm, me mbështetjen e Ambasadës së Australisë, do të mbajë trajnimin për fuqizimin ekonomik të grave në zonat e pazhvilluara multietnike më 28 mars 2022, nga ora 10:00 deri në ora 14:00. Trajnimi do të mbahet në sallën e Shtëpisë së Kulturës në Bujanoc.

18. mars 2022.

PROMOVIMI I LIBRIT “VIHOR SA PROPLLANKA” NË QENDRËN KULTURORE MEDVEGJË

Medvegjë - Beograd - Lexuesit do të kenë mundësinë të njihen me librin e ri të shkrimtarit vendas Mirko Radivojeviq "Vihor sa propllanka" një darkë letrare që do të mbahet në Qendrën Kulturore të Medvegjës, më 19 mars, me fillim nga ora 18:00.

15. mars 2022.

PËRFAQËSUESIT E SHËRBIMIT TË TRUPIT KOORDINUES NË VIZITË TË RREGULLT NË KOMUNËN E MEDVEGJËS

Medvegjë - Beograd - Përfaqësuesit e Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë 

15. mars 2022.

THIRRJE PUBLIKE - PËRZGJEDHJA E PËRDORUESVE PËR PROCESIN E TRAJNIMIT TË BIZNESIT, SUBVENCIONET PËR VETËPUNËSIM DHE MENTORIM

Preshevë - Bujanoc - Beograd - Komisioni për përzgjedhjen e përfituesve të Projektit "Punësimi i romëve dhe të kthyerve - E2R2" shpall thirrje publike për përzgjedhjen e përfituesve për procesin e trajnimit të biznesit, subvencioneve për vetëpunësim dhe mentorimit.

15. mars 2022.

NDIHMA NGA KOMUNA PËR 602 STUDENT NË BUJANOC

Bujanoc - Beograd - Sipas ranglistës preliminar, 602 nxënës nga Bujanoci do të marrin ndihmë të njëhershme nga Komuna. Për nxënësit e Bujanocit do të shpërndahen 15 milionë dinarë, që është 50 për qind më shumë se në vitet e kaluara.

15. mars 2022.

ARIFI NËNËSHKON KONTRATËN: 8 MILION PËR TRANSFERTIM NË BUJANOC

Bujanoc - Bujanoc - Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, në Nish ka nënshkruar marrëveshje sipas së cilës Bujanoci do të marrë 8 milionë dinarë për stacionin e transfertave nga ministria përgjegjëse për zhvillimin e komunave të pazhvilluara të udhëhequra nga Novica Tonçev.

15. mars 2022.

FILLIPI NGA LEVOSOJA NË RRETHIN E NDËR MATEMATIKANËVE MË TË MIRË

Bujanoc - Breograd - Fillip Simonoviq, nxënës i klasës së pestë në shkollën fillore Vuk Karaxhiq në Levosojë, fitoi vendin e dytë në garën e matematikës së rrethit të mbajtur në Vranjë.

14. mars 2022.

MINISTRAT E QEVERISË DHE PËRFAQËSUESIT POLITIK SHQIPTAR RRETH INTEGRIMIT

Bujanoc - Beograd - Ministrat e Qeverisë së Serbisë dhe përfaqësuesit politikë të shqiptarëve në jug të Serbisë u dakorduan në Bujanoc për planin dhe afatet për punësimin e shqiptarëve në institucionet shtetërore.

14. mars 2022.

MINISTRJA KISIĆ: NË QENDRËN PËR PUNË SOCIALE N BUJANOC NGA 13 PUNONJËS - 10 SHQIPTARË

Bujanoc - Beograd - Ministria e Punës, Punësimit, Veteranëve dhe Çështjeve Sociale është duke punuar vazhdimisht në përmirësimin e sistemit të mbrojtjes sociale dhe forcimin e kujdesit ndaj qytetarëve, tha ministrja Darija Kisić...

«Претходна страна   Следећа страна»