Arkiva e lajmeve
                   

TABLETA PËR MË TË RREZIKUARIT TË BUJANOCIT

23. mars 2022.

Bujanoc - Beograd - Nxënësit e shkollave fillore të komunës së Bujanocit, të cilët bëjnë pjesë në grupin e të rrezikuarve ekonomikisht dhe social, do të marrin dhuratë tableta.

Aparatet në vlerë prej rreth 690.000 dinarë i janë dhuruar Komunës së Bujanocit nga Konferenca e Përhershme e Qyteteve dhe Komunave.

Drejtorët e shkollave fillore në komunën e Bujanocit janë shpërndarë gjithsej 46 tableta, të cilët do t'ua shpërndajnë nxënësve që jetojnë në kushte të vështira socio-ekonomike”, njoftoi të martën komuna.

Vlera e një tableti është rreth 15.000 dinarë.

Ky donacion është pjesë e projektit "Forcimi i kapaciteteve lokale për zbatimin e Agjendës 2030 dhe parimit "Mos lërë askënd prapa", në bashkëpunim me projektin rajonal "Të drejtat sociale për grupet vulnerabël", zbatuar nga Gesellschaft fur Internationale Shërbimi për shfrytëzuesit (GIZ).Theksojnë nga komuna.

Burimi: Bujanovaqke, Trupi Koordinues