Arkiva e lajmeve
                   

ZYRA PËR TË RINJ NË AKSION NË DITËN NDËRKOMBËTARE TË LUFTËS KUNDËR TUBERKULOZIT

25. mars 2022.

Preshevë - Beograd - Me rastin e ditës ndërkombëtare kundër tuberkulozit, Zyra për të rinj në bashkëpunim me Shtëpin e Shëndetit në Preshevë dhe nxënësit e shkollave të mesme të mjekësisë shënuan këtë ditë duke shpërndarë broshura në të gjithë qytetin.

“Dr.Aurita Arifi nga Shtëpia Shëndetësore, profesori Ahmet Ahmedi dhe nxënësit e shkollave të mesme të mjekësisë së bashku shpërndanë broshura për qytetarët tanë për t'i informuar për këtë sëmundje të egër. Fatmirësisht numri i të infektuarve me këtë sëmundje ka vite që është në rënie, kështu që nuk kemi pasur shumë pacientë”, tha doktoresha Arifi.

Burimi: RTV Presheva, Trupi Koordinues