Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
24. shtator 2018.

MINISTRIA E EKONOMISË DO T`I NDIHMOJ PUNËTORËT E GUMOPLASTIKËS TË PAGUAJNË KËRKESAT

Beograd – Sekretari shtetëror në Ministrinë e Ekonomisë së Serbisë, Dragan Stevanoviq, deklaroi se punëtorët e Gumoplastikës nga rrethina e Bujanocit kanë ndaluar grevën dhe se përfaqësuesit e ministrisë nga e hëna do të shkojnë në këtë kompani në mënyrë që t`i ndihmojnë punëtorët që të paguajnë kërkesat.

24. shtator 2018.

PËRFSHIRJA SOCIALE E ROMËVE NË SERBI E RËNDËSISHME PËR HYRJEN E SAJ NË UE

eograd - Shefi i Delegacionit të BE në Serbi Nikolas Bizel tha të martën se përfshirja sociale e romëve është e një rëndësie të veçantë për procesin e pranimit të Serbisë në Bashkimin Evropian.

21. shtator 2018.

STANKOVIQ: MË SHUMË SE 600 NXËNËS SHQIPTAR MËSOJN GJUHËN SERBE SI GJUHË JO AMTARE

Bujanoc - Kryetari i Trupit koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat  Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë  Zoran Stankoviq vizitoi komunën e Bujanocit dhe përveç takimeve të shumta vizitoi edhe shkollën fillore "Naim Fraseri" në të cilën realizohen mësimet për avancim të gjuhës serbe si gjuhë jo amtare për fëmijët shqiptarë.

21. shtator 2018.

STANKOVIÇ VIZITOI VENDBANIMIN ROM TË BANJSKËS

Bujanoc - Kryetari i Trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq vizitoi vendbanimin rom të Banjskës i cili ka probleme me furnizimin e ujit të pishëm  dhe të kanalizimëve.

21. shtator 2018.

KRYETARI I TRUPIT KOORDINUES VIZITOI PLAY 017

Bujanoc - Gjatë një vizite pune një ditore në Bujanoc, kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë Zoran Stankoviq u takua me lojtarë të rinj të basketbollit të klubit Play 017, ku i vizitoi ata në terren të hapur.

19. shtator 2018.

KONKURS PËR NDARJEN E MJETEVE PËR SUBVENSIONE SUBJEKTEVE EKONOMIKE NË PRONËSI PRIVATE PËR VITIN 2018, NË KOMUNAT PRESHEVË, BUJANOC DHE MEDVEGJË

Në bazë të Vendimit të Qeverisë së Republikës së Serbisë mbi pranimin e Programit të masave mbi ndarjen dhe shfrytëzimin e mjeteve për subjektet ekonomike në pronësi private për vitin 2018, në komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë...

13. shtator 2018.

UNAZA “BUJANOCI” SOT DO TË LËSHOHET NË QARKULLIM

Bujanoc – Unaza e sapo ndëtuar "Bujanoci 1" në Korridorin 10 do të lirohet në trafik sot në orën 16, njoftoi KP “Putevi Srbije”.

13. shtator 2018.

MEDVEGJË: 44 TË PAPUNË KANË FITUAR PUNË PËRMES PUNIMEVE PUBLIKE

Medvegjë - Komuna e Medvegjës ka nënshkruar kontratë mbi angazhimin e 44 të papunëve në zbatimin e punëve publike. Vlera e kontratës së nënshkruar, e lidhur ndërmjet Shërbimit Kombëtar të Punësimit, komunës së Medvegjës, Shtëpisë së Shëndetit në Medvegjë, Spitalit Special të Rehabilitimit...

13. shtator 2018.

ËSHTË SHPALLUR KONKURSI PËR PROJEKTET E ZHVILLIMIT TË QËNDRUESHËM

Beograd - Kompania më e madhe kimike e Gjermanisë BASF ka shpallur konkurs që synon të gjithë studentët e shkencave natyrore në Republikën e Serbisë, përmes të cilave ata do të ndajë 875.000 dinarë për projektet më të mira që ofrojnë zgjidhje për disa nga problemet e zhvillimit të qëndrueshëm.

12. shtator 2018.

STANKOVIQ: JUGU I SERBISË QENDRORE NUK KËRCËNOHET NGA KONFLIKTI I ARMATOSUR

Beograd - Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues për jugun e Serbisë qendore, ka thënë se kjo pjesë e Serbisë nuk është e kërcënuar nga konflikti i armatosur dhe se strukturat e sigurisë shumë mirë kryejnë detyrat e tyre pavarësisht nga fakti se, siç tha ai, "non-stop paralajmrohet luftë në atë mjedis".

«Претходна страна   Следећа страна»