Arkiva e lajmeve
                   

KRYETARI I TRUPIT KOORDINUES VIZITOI PLAY 017

21. shtator 2018.

Bujanoc - Gjatë një vizite pune një ditore në Bujanoc, kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë Zoran Stankoviq u takua me lojtarë të rinj të basketbollit të klubit Play 017, ku i vizitoi ata në terren të hapur. Përveç topit  ai u premtoi atyre çdo lloj ndihme që mund t'i ofronte. Duke pasur parasysh se klubi ka mbi 150 anëtarë sipas fjalëve të Stankoviçit, kjo vizitë është planifikuar.

 “Ne presim që një kolektiv i tillë i suksesshëm të ndihmojë me investime edhe më të mëdha sesa ato ekzistuese.Fakti është se buxheti i tyre është rreth 400 mijë dinarë, që është minimal dhe nuk mbulon as shpenzimet e udhëtimit. Ne jemi këtu për të folur dhe për të ndihmuar me ndihmën e organeve të tjera shtetërore për të siguruar fonde dukshëm më të larta. Është e mrekullueshme të shohësh miqësi në klub i cili mbledh fëmijët e nacionalitetit serb, shqiptar dhe rom, dhe kjo është diçka që duam të kemi në këtë rajon. Nëpërmjet aktiviteteve tona, ne ndihmojmë entuziastë që e bëjnë nje mjedis më të pasur për klubin e basketbollit dhe në të njëjtën kohë presin që sportet e tjera të kenë rezultate të njëjta ose të ngjashme. Kur shikoni optimizmin e fëmijëve që duan të garojnë  me shokët e klubeve të mëdha në ligën e kadetëve, nuk keni dilemë që ata kanë nevojë për ndihmë.

Burimi: Zhurnali sportiv dhe Trupi koordinues