Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
12. shtator 2018.

ALMIRI NGA KLUBI RINOR BASKETBOLLISTIK NGA BUJANOCI “PLAY 017” NË ITALI

Bujanoc – Që ëndrrat janë të realizushme tregon rasti i Almir Asanit, një djalë nga Bujanoci i cili pas KRB “Play 017” do të mbajë fenellën e klubit Italian OXYGEN ORAGNGE 1 BASKET në qytetin Bassano Del Grapa.

12. shtator 2018.

STUDIO NË BAVARI!

Beograd - Shteti i Lirë i Bavarisë ndan bursa për vitin shkollor 2019/2020. Aplikimet janë të hapura për studentët nga Serbia, Bullgaria, Kroacia, Republika Çeke, Hungaria, Polonia, Rumania, Rusia, Sllovakia dhe Ukraina.

11. shtator 2018.

KOMUNIKATË PËR MEDIA - 11.09.2018

Beograd – Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, thotë se përfaqësuesve politik të shqiptarëve nga këto komuna shumë herë ua ka thënë se ata nuk janë temë e bisedimeve në Bruksel, si dhe se ata janë „qytetarë të Republikës së Serbisë...

10. shtator 2018.

JUGU I SERBISË QENDRORE ENDE ME SHUMË MINA TË PAEKSPLODUARA

Bujanoc - Qeveria e Republikës së Serbisë ka ndarë 230,000 euro këtë vit për deminim në komunën e Bujanocit, e cila duhet të zbatohet deri në fund të vitit.

10. shtator 2018.

PENSIONISTËT NË SERBI PENSIONIN E TETORIT DO TA MARRIN ME RRITJE

Preshevë, Bujanoc, Medvegjë - Pensionistët në Serbi do të marrin me rritje pensionin në tetor, i cili u paguhet në muajin nëntor.

10. shtator 2018.

ËSHTË HAPUR FTESA PËR PROPOZIME DHE IDETË E USAID-IT “PROGRAMI PËR PËRKRAHJEN E MEDIAVE NË BALLKAN (BMAP)”

Beograd - Si pjesë e BMAP të USAID-it, Interneës në Bosnje dhe Herzegovinë hap një thirrje për aplikime për pjesëmarrje në Media Innovation Lab-it, i cili do të mbahet nga 29 deri më 31 tetor 2018.

7. shtator 2018.

PESË MIJË NJERËZ NË RRETHIN E KLENIKËS PA TRANSPORT PUBLIK

Bujanoc – I tërë rajoni i Klenikës me mbi 5.000 banorë është për disa vite pa transport të drejtpërdrejtë publik në drejtim të Bujanocit, selinë e komunës.

7. shtator 2018.

PROVAT PËR AKTORË, STATISTË DHE RECITARORË

Medvegjë - Në kuadër të realizimit të projektit " Heronjët e Hekurt të Çetës".- Shënimi i 100 viteve të Serbisë në Luftën e Parë Botërore", me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës dhe Informacionit, Qendra Kulturore e Bashkisë Medvegjë ka shpallur audicionin për aktorët dhe recituesit për shfaqjen "Heronj e Hekurt të çetës".

7. shtator 2018.

KONKURSI I MINISTRISË SË BUJQËSISË, PYJEVE DHE MENAXHIMIT TË UJRAVE

Beograd - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Menaxhimit të Ujërave ka shpallur konkurs për programet e certifikimit për materialin mbjellës dhe përzgjedhjen e klonëve të pemëve frutore, hardhive për vitin 2018, dhe afati për dorëzimin e aplikacioneve është 15 tetor 2018.

7. shtator 2018.

ËSHTË MBAJTUR TAKIMI I KËSHILLIT TË PALËVE TË INTERESUARA

Në mbledhjen e Këshillit të Palëve të Interesuara të udhëhequr nga Lamberto Zanijer, Komesar i Lartë për Pakica Kombëtare i OSBE-së, janë shtjellur çështjet në lidhje me avansimin e punës së Paraleles së Fakultetit Ekonomik të Suboticës në Bujanoc. Këtë vit Paralelja e Fakultetit Ekonomik regjistron afwr 60 studentë të rinj.

«Претходна страна   Следећа страна»