Arkiva e lajmeve
                   

UNAZA “BUJANOCI” SOT DO TË LËSHOHET NË QARKULLIM

13. shtator 2018.

Bujanoc – Unaza e sapo ndëtuar "Bujanoci 1" në Korridorin 10 do të lirohet në trafik sot në orën 16, njoftoi KP “Putevi Srbije”.

Unaza "Bujanoci 1" është pjesë përbërëse e ndërtimit të autostradës E 75, Beograd - Nish - kufiri me Maqedoninë, pjesët Donji Neredovac – Sërpska Kuqa dhe shtëpi serbe - Levosoje.

Burimi: Beta dhe Trupi Koordinues