Arkiva e lajmeve
                   

IVAN BEKJAREV – MYSAFIR NË MONODRAMËN “QESHU, VETËM QESHU” NË QENDRËN KULTURORE NË MEDVEGJË

27. shkurt 2018.

Medvegjë – Në Qendrën Kulturore në Medvegjë, aktori ynë i njohur do të shfaq monodramën “Qeshu, vetëm qeshu”.

Teksti i monodramës është përpiluar nga tekstet më shpirtërore të letrarëve më të njohur, humoristëve dhe gazetarëve. Mbrëmja artistike do të mbahet më 1 mars, nga ora 18.

Hyrja për të gjithë të rrespektuarit e këtij personi të madh të aktrimit është falas.

Burimi: Info Qendra Jug dhe Trupi Koordinues