Arkiva e lajmeve
                   

ORGANIZATA TURISTIKE E KOMUNËS SË MEDVEGJËS NË PANAIRIN E 40-TË TË TURIZMIT NË BEOGRAD

26. shkurt 2018.

Medvegjë - Organizata Turistike e Medvegjës merr pjesë në Panairin e Turizmit të Beogradit në këtë vit.

Ekspozita në stendën e Odës Ekonomike të Serbisë, në sallën e Panairit të 4-të të Beogradit, që synon prezantimin e turizmit vendor.

Përveç numrit të madh të publikimeve të botuara në vitet e mëparshme, vizitorëve do të ofrohet edhe një gamë e gjerë e suvenireve.

Ministri i Tregtisë dhe Turizmit Rasim Ljajiç vizitoi gjithashtu stendën e Organizatës Turistike të Medvegjës.

Burimi: Jugpres dhe Trupi Koordinues