Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
22. shkurt 2018.

KËRKOBABIQ: PËR ZHVILLIMIN E KOOPERATIVAVE KËTË VIT 825 MILIONË DINARË NGA QEVERIA E REPUBLIKËS SË SERBISË

Leskoc – Ministri i ngarkuar për zhvillim rajonal të Serbisë, Milan Kërbobabiq, ka deklaruar se në Leskoc Qeveria e Republikës së Serbisë këtë vit në zhvillim të kooperativave do të investoj 825 milionë dinarë, katër herë më shumë se vitin e kaluar.

22. shkurt 2018.

KRYQI I KUQ NË BUJANOC: NJËSITI I GATSHËM PËR VEPRIM NË RAST E FATKEQËSIVE

Bujanoc – Pjesëtarët e Njësitit për Veprim në Fatkeqësi të Kryqit të Kuq të Bujanocit kanë përfunduar trajnimin treditor në pushimoren e Kryqit të Kuq në Nish në Divlan të Bela Pallankës.

 
22. shkurt 2018.

TAKIMI I KRYETARIT TË TRUPIT KOORDINUES DHE AMBASADORIT TË GJERMANISË, AKSEL DITMAN

Bujanoc – Kryetari i Trupit Koordinues, Zoran Stankoviq, është takuar në Bujanoc me ambasadorin gjerman, Aksel Ditman, gjatë vizitës së parë të tij në këtë komunë.

21. shkurt 2018.

YMERI: PËR GJASHTË VITE NË KOMUNAT BUJANOC, PRESHEVË DHE MEDVEGJË MË SHUMË SE 60 TEKSTE SHKOLLORE NË GJUHËN SHQIPE

Bujanoc – “Në gjashtë vitet e fundit për shkollat fillore në të cilat mësimi zhvillohet në gjuhën shqipe në komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë janë siguruar më shumë se 60 tekste të reja shkollore”, ka deklaruar kryetari i Këshillit Nacional të Shqiptarëve Shukri Ymeri...

21. shkurt 2018.

SHËRBIMI NACIONAL PËR PUNËSIM SHPALLË FTESA DHE KONKURSE PUBLIKE

Shërbimi Nacional për Punësim ka shpallur gjithsej dhjetë ftesa/konkursa publik për qëllim të realizimit të programit dhe masave të politikave aktive të punësimit të paraparë më Programin e Punës për vitin 2018.

20. shkurt 2018.

SHQIPRIM ARIFI ËSHTË ZGJEDHUR KRYETAR I KOMUNËS

Preshevë – Në Preshevë dje është konstituar pushteti lokal, ndërsa për kryetar të komunës është zgjedhur lideri i Alternativës për Ndryshime, Shqiprim Arifi, listë e cila në zgjedhjet lokale i ka marrë më shumë vota dhe ka fituar 15 mandate.

20. shkurt 2018.

STACIONI VETERINARIK NË BUJANOC KA SIGURUAR PAJISJEN PËR DIAGNOZËN E STERILITETIT

Bujanoc – Stacioni veterinarik në Bujanoc ka siguruar mjetet bashkëkohore diagnostike dhe pajisjet për diagnostifikimin e gravitetit të hershëm dhe sterelitetit për të siguruar prodhimi i lartë i qumshtit.

20. shkurt 2018.

KRYETARI I KOMUNËS SË MEDVEGJËS NË VIZITË NË KOMUNËN BULLGARE KOZLODUJ

Medvegjë – Për qëllim të realizimit të projekteve të përbashkëta përmes bashkëpunimit në mes të Serbisë dhe Bullgarisë, kryetari i komunës së Medvegjës, Nebojsha Arsiqm dhe kryeshefja e admninistratës komunale, Svetlana Todoroviq, kanë vizituar qytetet në Republikën Bullgare.

19. shkurt 2018.

KRYETARI I RI KËSHILLIT NACIONAL TË SHQIPTARËVE SHUKRI YMERI

Bujanoc – Kryetari i ri i Këshillit Nacional të Shqiptarëve është zgjedhur Shukri Imeri, anëtari i Partisë Demokratike të Shqiptarëve (PDSH), ka deklaruar kryetari i këshillit egzekutues i Këshillit Galip Beqiri.

19. shkurt 2018.

MBLEDHJA E KËSHILLIT PËR PAKICA NACIONALE: PËR INFORMIMIN E PAKICAVE 21,8 MILIONË DINARË

Bujanoc, Beograd – Informimi në gjuhët e pakicave kombëtare mbetet fushë prioritare për financim edhe në vitin 2018, është vendosur në mbledhjen e dytë të Këshillit për Pakica Kombëtare, në krye të cilit gjendet kryeministrja Ana Bërnabiq.

 
«Претходна страна   Следећа страна»