Arkiva e lajmeve
                   

FTESË PËR MEDIA - 14.12.2018.

14. dhjetor 2018.

Ju ftojmë të merrni pjesë të martën më 18 dhjetor, në ora 13, në sallën e Shtëpis kulturës në Bujanovc, Sheshi Karagjorgje Petroviq pa numer, të merrni pjesë në festimin e tetëmbëdhjetë vjetorit të punës së Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

Përvjetorin e festojmë së bashku me nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme nga Bujanoci. Pjesëmarrësit në projektin "Qyteti ynë, shkollat tona", që po zhvillohet nga të rinjtë e komunës së Bujanoci për dy vite, që do të ju prezentojnë "Udhëzuesi përmes Bujanocit" të shkruar në gjuhën serbe, shqipe, rome dhe angleze. Projekti realizohet nga Shërbimi i Trupit Koordinues së bashku me Grupën 484, me mbështetjen e Pastalocit Fondacioni i Fëmijëve nga Zvicra.

Deklaratat për shtyp janë planifikuar pas ngjarjes në orën 14:00.