Arkiva e lajmeve
                   

MJEKU USHTARAK NË FSHAT

31. maj 2017.

Tërnoc i Madh – Kryqi i Kuq i Bujanocit në bashkëpunim me Brigadën e IV të Ushtrisë së Serbisë ka organizuar aksionin „Mjeku ushtarak në fshat“.

Kontrollimet mjekësore të banorëve lokal do të kryhen në fshatin Tërnoc të Madh në komunën e Bujanocit.

Ky aksion është i dyti me radhë në vitin 2017. I pari është realizuar në fillim të marsin në Fshatin e Ri të Bashkësisë Lokale të Bilaçit.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues